Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
frytek jeszcze nie smazy, ale idziemy w slusznym kierunku
Kawy też nie parzy, do d... z takim aparatem, nie kupuję

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
Jakby wszyscy bronili biadolić bez sensu jak McGyver, to by na forum przynajmniej 1/3 postów mniej było
Fakt... podówczas pozostalibyśmy daleko w tyle za forum użytkowników konkurencyjnej marki ;-)
Cytat Zamieszczone przez Fan nr 1 Zobacz posta
Imho fajny aparat. Warto poczytać teraz wątek, w którym wrózono, jakie to fukcję będzie miał ( wykrywanie twarzy, filmy, brak trybów manualnych).
Ja trafiłem tak w około połowie: http://canon-board.info/showpost.php...8&postcount=31 :-)
Nie ukrywam że zdziwiły mnie w 1000D podgląd głębi ostrości oraz korekta siły błysku z poziomu body (która ułatwia korzystanie z tanich lamp z E-TTLem, oferowanych przez niezależnych producentów) ale tak jak napisał Kubaman kosztuje to widać tak niewiele, ze warto było dać.
Generalnie Canon wypuścił bardzo fajny amatorski sprzęcik, nie tylko dla "migrujących" użytkowników kompaktów ale i dla nieco bardziej zaawansowanych amatorów, którym nie potrzeba zbyt wielu fps-ów i bardzo szybkiego AF.

P.S. Gdyby nie to że mam wciąż żywego 300D, myślałbym o zakupie 1000D jako aparatu rezerwowo-spacerowego.