Czyli rozumiem że nie jest to jakiś "Bardzo dobry" obiektyw tylko przeciętny? ale 2 te kity kosztują w sumie 619 zł i tak jak jest w odpowiedzi powyżej że obiektywy z takimi ogniskowymi kosztują od 900zł w górę czyli to chyba tak mi się wydaje chyba że jest inaczej to proszę napisać, dobry wybór jak za takie pieniądze aha co do całej sumy to raczej nie będę miał możliwości wydanie powyżej 2000zł i co do braku stabilizacji to czy będzie ona przeszkadzała tylko w pomieszczeniach i trudnych warunkach oświetleniowych i czy w ogóle jest możliwość robienia zdjęć z ręki na dłuższych ogniskowych?), ( i czy np. będzie to przeszkadzało robiąc fotę np. wiewiórce na drzewie (jest to pierwszy przykład jaki mi przyszedł do głowy ale o takie coś mi ogólnie chodzi) i czy załatwi sprawę zgodnie z podpowiedzią statyw? Są to tylko moje wnioski wyciągnięte jeżeli są on złe to proszę mnie poprawić i jeszcze jedno pytanie czy kupując do tego zestawu statyw to trzeba kupować specjalnie do CANONA czy wszystkie są takie same. Pozdrawiam