A masz coś z głębi borów?
Jak dla mnie to zdjęcia nie za bardzo nawiązują do tematu, bardziej by pasowało "przewody wysokiego napięcia" :-)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
![]()
Zdjęcia nie przekonują do odwiedzenia borów tucholskich...klimat taki trochę popegeerowski rzekłbym...
Jeśli było warto, postaraj się to pokazać.
Pomysły z dzieleniem kadru linią horyzontu na połowę zdecydowanie odradzam, podobnie jak zawieranie elementów silnie nasłonecznionych i silnie zacienionych w bezpośrednim kontraście (drzewo z tym złomem rolniczym, a w tle pole). Postaraj się także nie krzywić horyzontu tj.: jeśli wymaga tego twój pomysł na kadr zrób to zdecydowanie - 30 st. Kąty typu 3-5 stopni to sprawiają wrażenie bylejakiego pstryku.
C-F-K - forever
Ośmiele się coś od siebie dodać.
Jeżeli tak wyglądają "bory tucholskie", a nigdy tam nie byłem to nie widzę po tych zdjęciach sensu aby się tam kiedyś wybrać.
Te fotki to taki widoki jaki mam za kazdym razem gdy jadę sobie nad jeziorko. Łąka, za nią las...i jakiś domek...
Pozdrawiam
Dokładnie nie widzę tu borów. Poza tym to ognisko... jakoś nie za ma się to do przyrody...
za poprzednikami znam Bory Tucholskie co cudne miejsce w PL, fotki nie oddają kompletnie tego miejsca czekam na ciekawsze
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
3, 5 - usunac linie wysokiego napiecia