Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Aperture 2

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar s..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez focus Zobacz posta
    Ja rownież zcząłem testowanie Aperture 2.1 na MBP 2,2 GHz 2GB RAM...
    u mnie na takim smiga calkiem rzesko - oczywiscie mowimy o wersji 2 bo jedynka nie byla demonem predkosci
    Cytat Zamieszczone przez focus Zobacz posta
    - słabe glaerie web-owe, tylko html widzę, flash'a nie znalazłem - tutaj Lightroom bardziej mi się podoba, mnogość opcji i edycji mnie zadowalała.
    tytaj wlasnie klaniaja sie darmowe pluginki, ktore oferuja cala mase eksportow do roznych ciekawych galerii webowych (flash, lightbox itp).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez s.. Zobacz posta
    tytaj wlasnie klaniaja sie darmowe pluginki, ktore oferuja cala mase eksportow do roznych ciekawych galerii webowych (flash, lightbox itp).
    rzucisz linkiem pomocnym ? pliz

no cóż może powinienem wkońcu restartnąć gościa....móże się bardziej rozkręci

Coś już napisał Awatar s..

Domyślnie

prosze bardzo http://www.aperturepluggedin.com/

jesli chodzi o presetsy - to jest to troszke inczej rozwiazane - w zakladce Adjustment wciskamy plusika na gorze i rozwija nam sie lista dodatkowych korekt, wsrod nich jest cos takiego jak monochrome mixer, color monochrome (moje ulubione o odcieniu brazowym), sepia tone jak rowniez i viniet'ka. Polecam filmiki instruktazowe na stronie apple'a - nawet nie trzeba znac angielskiego - wszystko pokazuja w sposob bardzo zrozumialy.
    Ostatnio edytowane przez s.. ; 10-06-2008 o 21:12

Uprawnienia umieszczania postów