Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Czy przysługuje cashback na 40D+18-55 IS ??

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Czy przysługuje cashback na 40D+18-55 IS ??

Mam pytanie odnośnie zakupu 40D + 18-55mm IS. Otóż w formularzu do cashback na stronie Canona nie ma ujętego tego kompletu w rozwijanej liście sprzętu objętego zwrotem 540zł. Natomiast sprzedawcy w aukcjach podają że caschback się należy.
    Nie chciałbym przykrej niespodzianki po której okaże się że canon nie zwróci pieniędzy gdy wybiorę inny towar z listy a kod kreskowy i tak wskaże że komplet był z obiektywem 18-55.
    Potrafi ktoś udzielić rzeczowych wyjaśnień?? Bo jak narazie wstrzymuję się z zakupem z tego powodu.

Coś już napisał
    Miasto
    Bielsko-Biala

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Znam ten spis. Jednak na liście produktów do wyboru tutaj: http://canonlensacc2008.onlinerebates.com/main.aspx nie ma do wyboru zestawu 40D + 18-55 IS.

Dopiero zaczyna Awatar papuziara
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

Nie ma na liście obiektywu, więc należy ci się zwrot jedynie za body. Ja miałam 40d z zestawu z lampą błyskową [a tej nie kupowałam] i wycinałam wszystkie kody z pudełka. Możliwe, że obiektyw i body nie są pakowane do jednego pudełka, tylko są osobno, a sprzedawca wystawia je jako komplet, więc z wycinaniem kodów nie będzie problemu, bo będziesz miał dwa osobne pudełka.
    Pozdrawiam,
    Kamila

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No właśnie, nie było by problemu gdyby sprzedawca dodawał luzem obiektyw do body. Sęk w tym że jest to zestaw oryginalny, gdzie pudełko zawiera i body i obiektyw. Tak więc kod kreskowy z pudełka identyfikuje zapewne zawartość jako zestaw z obiektywem 18-55.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Podobnie było przy poprzedniej promocji z 400D i pieniążki mi zwrócili

Coś już napisał Awatar Skorpion
    Miasto
    SC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darekk1 Zobacz posta
    Podobnie było przy poprzedniej promocji z 400D i pieniążki mi zwrócili
    Potwierdzam. Przy poprzedniej promocji CashBack wysyłałem kod z zestawu 400D+ 18-55 i bez problemu dostałem zwrot pieniążków. Na stronie Canon'a również nie było wymienionego zestawu tylko informacja o zwrocie za body.
    EOS semi-pro + L + other lenses + tripod + speedlite flash + SanDisk CF Reader

Dopiero zaczyna

Domyślnie

W takim razie jaką pozycję produktu wybrać w rozwijanej liście w formularzu na stronie canona? Samo body 40d?

Dopiero zaczyna Awatar papuziara
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

Tak, samo body. Ja tak zrobiłam w przypadku mojego zakupu 40D z zestawu z lampą.
    Pozdrawiam,
    Kamila

Uprawnienia umieszczania postów