Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Parada równości w Warszawie

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie Parada równości w Warszawie

Był ktoś?

Ja byłem gdzieś tak 2/3 drogi, było sporo osób, które robiły zdjęcia i tradycyjnie młodzież wszechpolska otoczona przez policję (skakali i krzyczeli "hej hej kto nie skacze ten jest gej") żal

Jeżeli ktoś ma jakieś fajne zdjęcia i chce się pochwalić to wrzucajcie mi niestety wyszły średnio.
    Ostatnio edytowane przez asdfasfd ; 07-06-2008 o 19:05

Dopiero zaczyna Awatar BlackMan23
    Miasto
    Wawa...

Domyślnie

Wrzuć jakieś foty to zobaczymy co Ci tam wyszło.Nie mówię żeby zaraz całą galerię ale ze 3 chociaż.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

Ja znowu jakims cudem przegapilem tak jak w zeszlym roku (:
    5DII+L+L+L+L (:
    bartekkucharczyk.pl

Zablokowany

Domyślnie

W ogóle jakoś te zdjęcia beznadziejnie mi wyszły. Zazwyczaj nie robię takich zdjęć (głównie przyroda i robale jeżeli już) i nie mam wprawy. Przede wszystkim brakowało mi lampy. Przy takim kontrastowym świetle lampa zewnętrzna to konieczność, a niestety aktualnie nie mam nic co by współpracowało. Do tego trzeba używać krótkich czasów naświetlania, np. 1/500, bo z tego co widzę to mam sporo zdjęć poruszonych. I zdecydowanie źle dobrałem ogniskowe, 17-40 tutaj mało się przydał, mogłem wziąć 24-85 bo bardzo brakowało mi dłuższej ogniskowej. A do sprzętu plecak i nic innego. Zawsze jest dobrze zebrać nowe doświadczenia, za rok jak pójdę to się poprawię

Tutaj jest kilka wybranych zdjęć (niestety to są jedne z lepszych, ogólnie wyszła mi totalna klapa):

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ostatnio edytowane przez asdfasfd ; 07-06-2008 o 23:57 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna Awatar BlackMan23
    Miasto
    Wawa...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartheq Zobacz posta
    Ja znowu jakims cudem przegapilem tak jak w zeszlym roku (:
    Ja wiem ,że Ty to czasu na nic nie masz, a jak już masz to się dziwię jak go znajdujesz

Hmm dziwnę trochę ,że tyle Ci poruszonych wyszło, pogoda wydaje się była całkiem dobra.No i widzę też ,że złapałes też paru innych fotografów.No to co jest panowie, który się załapał na fotkę?
    Ostatnio edytowane przez BlackMan23 ; 08-06-2008 o 17:19
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Zablokowany

Domyślnie

Jest na forum może taki przeklinający co na paradzie robił zdjęcia jedynką? Jaki nerwowy - widać, że z tego żyje. Jakaś pani mu podstawiła rower jak robił zdjęcia to ją zamurowało na chwilę po tym co usłyszała xD

Początki nałogu
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Może to ten sam, który robił na juwenaliach warszawskich 9 maja :O
    też się denerwował jak ochroniarz nie chciał wpuszczać za barierkę.

no.. to przyznawać się kogo tutaj tak obgadujemy
    Pozdrawiam,
    Michał

Uprawnienia umieszczania postów