Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: 300d ciemna ramówka w pg

Maricin
    Guest

Domyślnie

marekbp, powiem tak, musialem to coś co tam widać określić, może mało trafnie i może masz racje, mało uzasadnione te moje pretensje, za co jeszcze raz przepraszam niegniewajcie się, ale postawcie się w mojej sytuacji, kupujesz nowego canona a tu taka niespodzianka. Tak nawiasem mowiąc to rece mi opadły gdy przyszedł z serwisu i okazało się że wymienili tylko obiektyw, "to coś" znowu się pojawia, chyba jeszcze raz będe musiał go wysłać, powiem szczerze że przygniata mnie ta cała sutuacja, ja tylko chciałbym robić zdjęcia czy to tak dużo?
    pozdrawiam was serdecznie

Dopiero zaczyna Awatar marekbp
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Jak to wymienili Ci obiektyw skoro piszesz, że zdiagnozowali wadę migawki
    marekbp
    350D

Maricin
    Guest

Domyślnie

jak dzwoniłem do nich przed wysłaniem aparatu to odpowiedz brzmiała wymieniliśmy aparat i wysyłamy, gdy wysyłka była w trakcie zapobiegliwie zadzwoniłem jeszcze raz, wtedy pan poinformował mnie że wymieniony został tylko obiektyw, bo to było przyczyną tych "przepaleń" czy tam zwał jak chciał "ramówki" jednak gdy przesyłka doszła do mnie okazało się faktycznie że obiektyw nowy ale wada pozostała, więc zirytowałem się do potęgi i zadzwoniłem, po długich negocjacjach pan z serwisu stwierdził- "ok prosze przysłać jeszcze raz, tym razem jednak na pański, (czyli moj) koszt" no i tak to wygląda, niewiem co o tym myśleć, co jest przyczyną tej wady? i tak jak pisałem wcześniej mam już serdecznie dość chyba załaduje kliszą mojego starego ale niezawodnego zenita 122!
    pozdr.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maricin
    mam już serdecznie dość chyba załaduje kliszą mojego starego ale niezawodnego zenita 122!
    Znaczy ze jeden wadliwy egzemplarz ci sie trafil i juz zmieniasz poglad na "wszystkie cyfraki sa do d... " ?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów