Witam i mam pytanie, jaki jest dobry darmowy soft do tworzenia prezentacji zdjęć w internecie ,aby później załączyć fotki na serwer ftp
Witam i mam pytanie, jaki jest dobry darmowy soft do tworzenia prezentacji zdjęć w internecie ,aby później załączyć fotki na serwer ftp
jalbum
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
Świetny program o taki właśnie chodziło ,czyli przejrzysty i nie odwracający uwagi.Dzięki i pozdrawiam:wink:
No to jednak muszę się jeszcze doradzić ,bo nie daję rady.Gdzie założyć darmowy serwer ftp,aby z tego programiku eksportować do serwera.Próbowałem dwa serwery i kicha zwraca jakieś błędy error ocured itp.Mam konto na Jalbum ,ale nic nie kumam co trzeba zrobić ,aby pokazac fotki w necie.
A czemu nie Picasa?
Picassa jest mało przejrzysta i kolorystyka mi nie odpowiada.
Polecam www.slideshowpro.com - sam używam, do tego ma CMS'a![]()
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...
Tylko dalej nie wiem co mam zrobić ,czy muszę mieć swoją stronę www.
Po rejestracji, Jalbum daje 30MB darmowego miejsca na fotki.
Pozdrawiam Robert
[SIGPIC][/SIGPIC]
darmowy serw odpada, 60free.ovh.org masz 60MB, ale policz fota3MB 60/3 to 20 fotek, :/ lepiej kupic tani serwer np. inwestnet.com pare groszy a masz sporo wiecej miejsca
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D