Pytanie CO?Dobre,dobre
W innym poście napisałem ci o akumulatorkach i alkaikach.
Pytanie CO?Dobre,dobre
W innym poście napisałem ci o akumulatorkach i alkaikach.
//mj
A ja twierdze, ze nie bede przymykal oczu gdy przez czyjes bledy i pokaleczone slownictwo nie potrafie zrozumiec takiej osoby.Zamieszczone przez peterpan
I nie ma tu nic do gadania luz czy przejmowanie sie, a tylko zwykla, normalna chec logicznego i zrozumialego porozumiewania sie.
Vitez nie zrozumiałes mnie...i widze ze nawet nie próbujesz..najłatwiej jest przyjąć taka postawę...zrozum że to że ktoś przekręcił słowo nie znaczy że zrobił to celowo...Vitez zalecam odpoczynek albo jakieś wakacje z Twoją dziewczyną...POWINNO POMÓC :wink:
Nie twierdze ze celowo by mnie i innych wprowadzac w blad, a z lenistwa czy nieuctwa. I ja mam cierpiec i tolerowac czyjes lenistwo, nieuctwo i nieprecyzyjnosc wypowiedzi generujace niezrozumienie czy raczej ta osoba powinna sie starac by byla zrozumiana?Zamieszczone przez peterpan
Ze słownictwem to jest tak jak z Polskimi Normami. Dwie różne normy opisują ten sam PROCES, CZYNNOŚĆ, SPOSÓB WYKONANIA w różny sposób.
Wrócę do formatowania baterii... Używam tego sformułowania bo tak mnie uczono w technikum i na studiach, inni używają słowa formowanie, które do tej pory kojarzyło mi się raczej z fazą produkcyjna i nadawaniem kształtu.
Niestety w Polsce nadal jeden proces ma kilka nazw i do puki nie zostanie to unormowane w PN to musimy sie pogodzić z faktem że różne osoby będa używały różnych nazw.
Wyzywanie się na forum i mówienie, że JA WIEM LEPIEJ nie ma żadnego sensu.
//mj
Ja nie twierdze ze wiem lepiej. Tylko mowie jakie slownictwo jest dla mnie lepiej zrozumiale. To twoj wybor czy wolisz byc lepiej czy gorzej rozumiany 8)
To była ogólna uwaga bez wskazania, dotyczy równiez mnie.Ja nie twierdze ze wiem lepiej. Tylko mowie jakie slownictwo jest dla mnie lepiej zrozumiale. To twoj wybor czy wolisz byc lepiej czy gorzej rozumiany
//mj
Alien a ja Cie prosilem zebys nie pisal wiecej na moim forum - czy naprawde chcesz zebym napisal do twojego providera ?Zamieszczone przez peterpan
Hazan doceniam co dla mnie robisz ale nie ejstes w temacie :wink: My juz danwo sobie wszystko wyjasnilismy a Ty teraz szukasz sam zaczepki..oj nieładnie,nieładnie ale i tak pozdrawiam!!![]()
Nic sobie nie wyjasnilismy - zegnam.Zamieszczone przez peterpan