Jeśli decyzja jest na kupowanie Sony, to proponuję poszukać trochę w internecie, bo w wielu popularnych sklepach można sporo przepłacić tak jak napisał szogoon.
wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
Jeśli decyzja jest na kupowanie Sony, to proponuję poszukać trochę w internecie, bo w wielu popularnych sklepach można sporo przepłacić tak jak napisał szogoon.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
pisałem na początku, że trzeba dorwać znajomy/zaprzyjaźniony sklep.
kupowaliśmy "marzenie" Gosi z krakowa w neo24, czy jakoś tak ...
pani dyrektor jak się dowiedziała, że taka akcja, to za aparat zapłaciliśmy trochę niewiele ponad połowę wartości aparatu
ma ktoś gdzieś jakieś znajomości ?
Nokia 3.2 MegaPixel
"Glory glory psychotherapy, glory glory sexuality"
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Jestem po rozmowie z kolegą Karolem z Alfaklubu. Temat jest w Sony z tym, ze musi poczekać do końca tygodnia, az odpowiednie osoby wrócą ze szkoleń.
Karol namawia, żeby poczekac na A580, które ma wejsc do sprzedazy poczatkiem października. Jest to podobno lepszy aparat niz A33, który (co ciekawe) nie ma podnoszonego lustra więc i przepuszcza o 25% mniej swiatla do matrycy.
Sony bedzie na pewno chciało dać coś od siebie wiec chyba warto poczekac tych kilka dni jeszcze.
---Moje zdjecia na FB---
Tak na gorąco dlatego mniej zobowiązująco. Ale mam taki pomysł. Zróbmy między forumowego battla gdzie jest wpisowe powiedzmy sto złotych, które przekażemy na wiadomy cel czy w formie gotówki czy sprzętu. Ze zdjęć nadesłanych do battla zrobimy kalendarz w formacie A 2 gdzie poza zdjęciami mogłyby się znaleźć loga sponsorów czy darczyńców. Mogę pogadać w drukarni aby taki kalendarz nic nie kosztował a jak by był rozprowadzony z czasopismem to i nakład byłby odpowiedni. Takie akcje dają firmom możliwość pokazania się i łatwiej wtedy o sprzęt w lepszej cenie i można połączyć przyjemne z pożytecznym.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sergiusz, dobry pomysł - ale to następnym razem.
Niech chłopaki dokończą już tę sprawę, najlepiej jak się da.
Entuzjastyczny Neofita
Sprawa zbliza sie do finału!
Sklep www.cyfrowe.pl dal bardzo dobrą ofertę.
Zestaw A33 + 18-55 + 55-200 + torba foto + 2 karty dostaniemy za 3.000 PLN.
Nie będziemy więc czekać na to, co powie Sony, bo juz i tak za duzo czasu upłynęło.
Sprawa nabiera realnego wymiaru.
A Sergiusz obiecał wydrukowac reportaż w Lustrzance.![]()
---Moje zdjecia na FB---
Spisaliście się chłopaki, dzięki w imieniu darczyńców.
Nadwyżkę na następny cel?
Na http://morele.net Lightroom EDU za 334 zł.
Niestety, 50/1.8 u Sonego to 579 zł, szkoda...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
.
333 zł:
http://www.morele.net/adobe-student-...068933-324051/
Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 28-09-2010 o 15:53 Powód: Automerged Doublepost
Entuzjastyczny Neofita
Spisał to się Jacek i cała reszta stąd, z Nikoniarze.pl, z klubKKM.pl, wszyscy którzy wzięli udział w kweście.
Pytanie do Gietrzy, czy kolezanki i koledzy z www.olympusclub.pl równiez wzięli udział w kweście?
---Moje zdjecia na FB---