wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
Może być i Soniak, wszystko jedno, byle najlepsze co się da za tę kasę i rozwojowe.
Jeszcze raz proponuję - zrobić teraz lotną premię pt. "Mamy na puszkę" i dogrywkę "Zbieramy na obiektyw". Ludzie to kupią, tylko trochę bardziej trzeba przyspamić, bo na obu forach jakoś w kącie to upchnięte jest... np. zamiast wpisywać sobie linki w sygnaturach, lepiej przemycać to w postach... ktoś o coś pyta, udzielić mu kilku rad, w tym rady żeby wpłacić na obiektyw![]()
Entuzjastyczny Neofita
zbieramy na sony
to chyba wszystko na dzień dzisiejszy i wiecej wiele nie bedzie
my na nikoniarze.pl jestesmy po duzej akcji zbierania pieniędzy dla powodzian i po dużej forumowej licytacji fotografii dla dzieci na kolonie. Zebraliśmy prawie 15ooo więc ludziesątrochę wypruci z kasy...
poza tym teraz róznolegle zbieramy pieniadze dla małej chorej![]()
1,5 rocznej dziewczynki - córeczki naszego forumowego kolegi...
i pewnie dlatego tych pieniędzy z forum jest teraz mniej niż zwykle...
ale!
nie wolno narzekać, nikt nie obiecywał sony a900czy co tam jest FF w ichnim systemie...
chłopak dostanie fajny prezent i będzie zadowolony i my też
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
miało być "równolegle"
Ostatnio edytowane przez rycerz ; 20-09-2010 o 22:49 Powód: Automerged Doublepost
nx100
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Rozmawialem o tym wczoraj z kolegą z Klubu Konika-Minolta vel Alfa Klub. Na razie, temat został przedstawiony i podjęty do "rozeznania się". Kolega obiecał pogadac bezposrednio z Sony. Myślę, że za kilka dni bedziemy wiedzieli coś konkretniejszego.
Najlepiej chyba byloby, gdyby wytypowac najlepsze 3 oferty: Canon, Nikon, Sony, w cenie około 2,5 patyka i wybrac to co najlepsze.
Wiadomo, ze Sony jest tu faworytemMam nadzieję, że nie odeślą kolegi z KKM bez niczego.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O! I ruszyło się równiez na KKM. BRAWO!
http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=33542
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 21-09-2010 o 10:25 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Ruszyło też na na Olympusie.
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?p=661721
Brawo dla kolegi z Kielc.
---Moje zdjecia na FB---
Czy coś się zmieniło w kwestii stanu posiadania?
Czy ktoś ma już jakieś konkrety w kwestii cen z cyfrowe.pl?
---Moje zdjecia na FB---