Zobacz wyniki ankiety: Co robimy z zebranymi środkami?

Głosujących
104. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 527

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie - nowa akcja!

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Podpowiem Wam bo jakos tak kombinujecie niepotrzebnie. W zeszłym roku organizowałem taką akcje na portalu MaxM. włąsnie z fundacją Mam Marzenie.

Sprawa jest prosta. Korzystacie z konta fundacji. Na przelewach w tytule imię i nazwisko dzieciaka który ma otrzymać prezent oraz nick osoby wpłacającej. Koordynator z fundacji co kilka dni przesyła osobie /organizatorowi z forum/ liste wpłat i zestaw nicków. po zebraniu pieniedzy wybieracie co, gdzie kupić i sklep wystawia fakturę na fundacje a ta przelewa pieniązki.

To znakomicie upraszcza wszelkie sprawy zwiazane z przepływem pieniędzy pomiędzy kontami i ew. problemami z US. Powyższy system sprawdził sie w 100%.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha.i sprawy sprzętowe zostawcie na koniec jak bedzie mniej wiecej znana kwota. Z doświadczenia wiem że wielką frajde w przypadku obdarowanej osoby sprawiają dodatkowe drobiazgi np ksiązki dot. fotografii. to znakomicie pomaga takiej osobie ogarnąć temat. i tu polecam książki wydawnictwa Galaktyka. Dla początkujących są znakomite a wydawnictwo bardzo rzetelnie podchodzi do takich akcji
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 07-09-2010 o 09:17 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów