Wchodzę.
wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
Wchodzę.
Delikatniej bym tego nie ujął, więc wczoraj nie odpisałem użytkownikowi Zanzibar co myślę o jego "modyfikacji" akcji.
Wracając zaś do samej akcji:
1. Co ma być kupione - jaki sprzęt?
2. Czy to ma być akcja tylko CB?
3. Kto jest chętny? Robimy listę jak np. na kubki?
Punkty 1-3 mają znaczenie jeśli chodzi o np. wysokość wpłat. Czy na zasadzie "co łaska" czy np. ustalona kwota?
Kto zajmie się ze strony CB organizacją przedsięwzięcia - kontakt z fundacją, kontakt z uczestnikami zbiórki. Kto zbierze pieniądze?
Czy da się umieścić info o akcji na stronie głównej?
Oczywiście, że "co łaska". Przecież każdy z nas ma inne możliwości finansowe. Obecnie największym problemem jest brak ZAUFANEJ osoby, która zechciałaby wziąć na siebie ciężar koordynacji. Reszta to pierdoły.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Acha i jeszcze Ad.3. Nie robimy żadnej listy. Kto chce, ten wpłaca pieniądze. Ten model się dotychczas sprawdzał i nie ma co kombinować. Tylko dopóki nie ma "Ojca koordynatora", to nie ma konta, na które można przelewać.
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 03-09-2010 o 09:47 Powód: Automerged Doublepost
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
i ja sie chetnie dołożę.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
jak sie nie "brzydzicie"to zapraszam do sprawdzonych osób na nikoniarzarze.pl, może to być akcja międzyforumowa ale na przykład kupujemy canona
chyba że tylko to forum ma brać udział w zbiórce?
miało być nikoniarze.pl
ostatnio wysłaliśmy na kolonie 6 dzieci z zalanych terenów przez powódz...
Ostatnio edytowane przez rycerz ; 03-09-2010 o 10:00 Powód: Automerged Doublepost
nx100
Wracając do tematu http://www.mammarzenie.org/trojmiast...812_artur.html
Czy ktoś z forum kontaktował się z fundacją i "zarezerwował" to marzenie dla nas tak, żeby nie było konkurencji z innymi ofiarodawcami (jeśli się znajdą) - osoba kontaktująca się z fundacją zapewne będzie koordynatorem akcji?
Czyli trzymamy się zasad:
1. Każdy daje ile może - na miarę potrzeb w miarę możliwości.
2. Wpłacamy kasę na konto podane przez osobę ZAUFANĄ kontaktując się z tą osobą?
Dalej jednak nie wiem co za tą kasę miało by być kupione - czy to już sprawa drugorzędna (jak będzie kasa będziemy debatować lub zostawimy to w rękach osoby ZAUFANEJ)?
No to ja czekam tylko na nr konta i info co będzie kupione![]()
EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...
no to wybierzcie tutaj jedną zaufaną osobę do kontaktów między forumowych![]()
nx100