Zobacz wyniki ankiety: Co robimy z zebranymi środkami?

Głosujących
104. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 24 z 53 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 527

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie - nowa akcja!

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

A zatem obiecane zdjecia ze spotkania z Natalią:

i przy okazji kilka spraw o charakterze organizacyjnym:

po pierwsze zgodnie z Waszymi sugestiami postanowiłem na razie nie przelewać reszty z nazbieranych pieniędzy na konto Fundacji, zatem nikt sie nie spóźnił i kolejne marzenie bedzie spełnione :-)
    Tym bardziej, że wpłynęły nastepne przelewy, stan konta aktualnie wynosi 422,07zł !! a serdeczne podziękowania tym razem kieruję do nastepujących osób: Paenka, jedrucha oraz jednej osoby anonimowej.

a po drugie - sprawa podręcznika, ABC fotografowania itp.
    W pełni się z tym zgadzam, może tym razem było to trochę przeoczone, a nie do końca :-) ponieważ nie wspominałem o tym do tej pory, ale dla Natalki przygotowałem CD-rom z PDF'em pt."Podstawy Fotografowania Aparatami EOS" :-) (jest to świetny IMHO poradnik, pochodzący jeszcze sprzed ery digitalizacji fotografii - a sami wiemy, jak czesto poleca się wszelkie podręczniki bez słowa "cyfrowa" w tytule :-)).
    Oczywiscie nastepnym razem postaram się o wydawnictwo konwencjonalne.

i na koniec - dostaliśmy z Fundacji takie ładne podziękowania, w formie dyplomu w ramce. Ponizej zamieszczam miniaturkę JPG (można kliknąć i powiększyć) oraz link do PDF'a :-)

http://rapidshare.com/files/146231277/FMM.pdf.html
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

No y cool DAJCIE NASTĘPNYCH CHĘTNYCH!
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

ale kurcze fajnie w szczegolnosci u Natalii na buzi widać radość
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Domyślnie

Zgodnie z ustaleniami zakończyłem dodatkowe przyjmowanie wpłat.
    Wasza ofiarność znowu przerosła oczekiwania!! i w efekcie po spełnieniu trzeciego marzenia na koncie znajduje się 517,07zł !!
    Za kolejne wpłaty serdecznie dziękuję następującym osobom: ZIELONY, XLesio oraz piotrek72t.

Tak jak już wspomniałem, za Waszymi sugestiami postanowiłem przechować zebraną kwotę do czasu, aż znajdzie się kolejne dziecko i spełnimy jeszcze jedno marzenie :-)
    Zapewne znowu będzie potrzebna dogrywka, ale jestem przekonany, ze damy radę! :-)
    Pozdrowienia, Tomek

Bywalec
    Miasto
    bialystok

Domyślnie

na pewno! i liczę na ew. przypomnienie
    raz jeszcze wielkie brawa dla wszystkich "zamieszanych", szczególnie tych którzy tą akcję prowadzą i propagują!
    canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?

SylwiaB
    Guest

Domyślnie

Trafiłam tutaj przez przypadek - dzięki linkowi od znajomego. I choć już jest sporo czasu po akcji, to czuję się zobowiązana napisać WIELKIE DZIĘKI ZA DOBRE CHĘCI! Jesteście wielcy! I powodzenia w spełnianiu kolejnych marzeń

Domyślnie Wielki Finał !!!

No i mamy Wielki Finał naszej akcji!
    http://www.mammarzenie.org/warszawa/2008/natalia_c.php

Jak widać, poprzeczka tym razem postawiona jest dość wysoko, ale jestem przekonany, że uda nam się po raz kolejny!
    Oprócz aparatu i obiektywu potrzeba będzie również dokupić kartę pamięci, a jeśli zebrane środki pozwolą ta równiez torbę/plecak, literaturę, itp.

Jak wszyscy zapewne zauważyli, nie mam ostatnio zbyt wiele czasu na forum; jednak skoro już obiecałem doprowadzić do realizacji czwartego marzenia to dokładam wszelkich starań, aby się z tej obietnicy wywiązać :-)

Przypomnę, że z poprzedniej zbiórki zostało nam 517,07zł !! i od tej kwoty startujemy. Konto do wpłat jak zwykle:

[tutaj był nr rachunku]
    pozostał on do wiadomości adm/mod. forum.

w tytule wpłaty wpisujemy "mam marzenie" oraz nick wpłacającego (chyba że ktoś chce wpłacić anonimowo, to po prostu nie podaje nicka lub zastrzega sobie anonimowość)

Podobnie jak dotychczas, będe conajmniej raz dziennie publikował na forum niezastrzeżone nicki osób wpłacajacych oraz saldo konta, jednak bez wysokości wpłat od poszczególnych ofiarodawców.

Wpłaty przyjmuję do dnia 17.01.2009r.
    W zależności od efektów zbiórki będziemy sponsorem całości lub współsponsorem; natomiast gdyby trafiła się nadwyżka, to zostanie ona przeznaczona na dodatkowe akcesoria dla naszej Marzycielki lub wpłacona na konto Fundacji, tak abym tym razem na moim rachunku nie została żadna kwota ze zbiórki.

Dla dla niezorientowanych link do pierwszego posta w tym wątku, gdzie prowadzę zapiski relacjonujące dotychczasowe nasze dokonania:
    http://canon-board.info/showpost.php...70&postcount=1
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 18-01-2009 o 22:51 Powód: usunięcie nr rachunku
    Pozdrowienia, Tomek

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Przyklejony wątek: Go to first new post Przyklejony: Forumowa akcja charytatywna - SPEŁNIAMY MARZENIA -WIELKI FINAŁ !!!
    gwozdzt

Dzisiaj 12:09
    gwozdzt Go to last post
    0 7 Co? gdzie? za ile?

Przyklejony wątek: Go to first new post Przyklejony: Forumowa akcja charytatywna - SPEŁNIAMY MARZENIA -WIELKI FINAŁ !!!
    gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 10 Plenery

gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 3 Wydarzenia

Przyklejony wątek: Przyklejony: Forumowa akcja charytatywna - SPEŁNIAMY MARZENIA -WIELKI FINAŁ !!!
    gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 2 Pozostałe galerie

gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 42 Dla początkujących

gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 7 Pozostale

gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 10 Obiektywy i Lampy blyskowe

gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 29 Canon dSLR

gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 6 Galerie użytkowników

gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 2 Software

gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 3 Technika robienia zdjeć

gwozdzt

gwozdzt Go to last post
    0 6 Cyfrowe kompakty Canona
    Na prawdę aż tyle trzeba było? Nie można po prostu dać ogłoszenia na głównej stronie?
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Na prawdę aż tyle trzeba było?
    Rozumiem, że Ci to tak wyskoczyło w "nowych postach" ...
    przykro mi, ale innego sposobu na umieszczenie informacji w poszczególnych działach nie znam

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Nie można po prostu dać ogłoszenia na głównej stronie?
    to może tylko Administrator, jednak nie chcę mu tą sprawą zawracać głowy.

Niemniej ogromnie mi miło, że mimo tego małego "zgrzytu" nasza akcja w dalszym ciągu cieszy się powodzeniem; na konto wpłynęły przelewy od dwóch osób pragnących zachować anonimowość i w ten sposób mamy już 689,07zł !!
    Serdecznie dziękuję!
    Pozdrowienia, Tomek

Domyślnie

Miło mi poinformować, że wpłynęły kolejne przelewy i w ten sposób zgromadziliśmy 864,07zł !!
    Tym razem gorące podziękowania dla następujących forumowiczów: TERMINATOR, MALINOWSKI oraz jednej osoby anonimowej.
    Pozdrowienia, Tomek

Strona 24 z 53 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów