Ooo ktoś z mojego miastaPozdrawiam (a już myslałem,że jestem tutaj sam).
Sry za OT
wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
Ooo ktoś z mojego miastaPozdrawiam (a już myslałem,że jestem tutaj sam).
Sry za OT
Aby być w 100% konsekwentnym, to mozna powiedzieć periodyczny, ponieważ wcześniej juz jedna podobna akcja się odbyła (a z niej właśnie wyrosła obecna).
I w zasadzie ja bym taki charakter tych akcji widział; natomiast nie mam tyle "mocy przerobowych" aby np. bezterminowo przyjmować wpłaty celem realizacji kolejnych pojawiających się marzeń czy też prowadzic równolegle kilka akcji przy udziale większej liczby fundacji.
Już ta jedna akcja to jest mnóstwo danych do przetworzenia: przelewy, maile, telefony, posty na forum, PM...
Z kolei to o czym piszesz dalej:
to jak sam zauważasz jest większe przedsięwięcie.
Mało tego, otwarte pozostają kwestie prawne, o których ktoś już w wątku wspomniał i byłbym wdzięczny, gdyby ktokolwiek mający jakieś pojęcie o tych rzeczach coś podowiedział (choćby na priv), bo ja juz w tej chwili zaczynam się obawiać, czy nie wpakuję się w jakieś tarapaty z US itp.
Dziękuję.
przy okazji informuję, że stan konta wynosi już 2 970,70zł !!
a kolejnymi osobami, którym ogromnie dziękuję są: STRATUS, MOBY R, KrzychK, buchalter, an_zak, Lamuszka, My Nick (naprawdę jest taki user :-)), TRAWELER, PHILIPE oraz dwie osoby, które chcą pozostać anonimowe.
Gratulacej gratulacje.... Strasznie się cieszę i jestem z Was dumny koledzy. Tak Trzymać!
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
A pamiętam, jak pisałem do Gwozdzt'a na PW i obawiał się, że akcja nie będzie się cieszyć powodzeniem.
Ja jestem z Poznania, więc, jeżeli Marzycielka jest z tego miasta (trochę się już w tym pogubiłem), to jak najbardziej oferuję swoją pomoc.
No pewnie że jest taki user
Canon EOS 400D Canon 17-55 f2,8 IS USM Canon 70-200 f2,8
to było dla mnie tak oczywiste, że nawet nie wspominałem :-) (tylko trzeba by ten profil jakoś wyróźnić, żeby nasz honorowy gość nie został potem przypadkiem zrugany za nieznajomość instrukcji :-))
Poza tym od Krzyśka wyszła inicjatywa na smycz i ID (za co mu w tym miejscu serdecznie dziękuję!), wiec nowy forumowicz bedzie kompletnie wyposażony :-)
a ja sobie przypominam, kto wątpił, ze wstawienie linka do stopki moze nadać sprawie bieg :razz: ;-)
tu masz małe podsumowanie:
http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=119
ale miałem zagwozdkę :-) az musiałem sprawdzać userlistę :-)
tymczasem dalej wpływają środki i stan konta wynosi już 3120,70 zł !!
za wpłatę serdecznie dziękujemy uzytkownikom: krecio i marekk_ok
można by wprowadzić nowy profil ... to nie jest takie trudne.
Poza tym - fajnie zobaczyć, że coś faktycznie robimy a nie tylko dyskutujemy na tym forum ...
Kto jeszcze się nie udzielił to ... wiecie co macie zrobić (w miarę możliwości oczywiście) ... myślę że dzieci marzących o aparacie nie zabraknie!
Tak jak gwozdzt napisal - czekamy do piątku...
Pozdrowienia i oby tak dalej ...
Rafał
czarny aparat z białym obiektywem ...
Witam.
Bardzo szlachetny cel. Tak trzymać Forumowicze i postarajmy się w przyszłości obdarować jak najwięcej dzieci - nasze pokolenie przeminie a CB potrzebuje Administratorów i Mądre Głowy :-).
Widzę piękną sumkę na koncie a mówiłem że wierzę w ludzi, naprawdę aż miło czyta się tą sumę.
Ps. lampa, i statyw czekają.
Pozdrawiam
Marek
która dalej rośnie ! i wynosi już 3321,04 zł !!
a kolejni ofiarodawcy to: GOOMIS, TERMINATOR, gotrek, Sqid, Stone
i im serdecznie dziękujemy!
myśle jak to wykorzystać... na razie kupujemy IXUS'a dla Małgosi z Poznania; później jeszcze nie wiadomo, ale po kwocie mozna się spodziewać, że spełnimy jakieś marzenie o dslr, albo jeszcze dwa marzenia o kompaktach.
ale jest taki pomysł - dostałem na priv od jednego z userów następującą propozycję:
"mam do oddania w dobre ręce 300D z kitem i kartą 1MB (z nieorginalną baterią). Bez osprzętu typu kabelki, ładowarka i płyty. Moge za to dołaczyć orginalny wężyk spustowy. Całość w bardzo dobrym stanie. Mogę to przekazać na akcję."
Jakby z tego złożyć zestaw z Twoją lampą i statywem, to też można kogoś fajnie obdarować.
Pierwotnie zaproponowałem aby to sprzedał i wspomógł akcję przelewem, ale w obecnej sytuacji zapytałem go skąd jest i z jakim przebiegiem ma to 300D, następnie zapytam jeszcze o jakąś papierową dokumentację i gdyby coś z tego wyszło to moglibyśmy złożyć ten zestaw, a wybór celu należałby do Was obojga.