Ja również dołączam sie do akcji . Pieniążki już poszły. Może warto założyć od razu konto na naszym forum. W końcu dołączy do grona canonowców, a LOGIN , HASŁO i zaproszenie na forum ,wręczyć razem z aparatem.
wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
Ja również dołączam sie do akcji . Pieniążki już poszły. Może warto założyć od razu konto na naszym forum. W końcu dołączy do grona canonowców, a LOGIN , HASŁO i zaproszenie na forum ,wręczyć razem z aparatem.
Super sprawa, może któryś z naszych forumowych super sprzedawców zaproponuje na PW do gwozdzia jakąś specjalną ofertę z tej okazji
do kiedy można wpłacać pieniądze? to pierwsze
po zakupie proszę o podanie rozmiaru gwintu, to może prześlę na ręce osoby przekazującej dwa filry: uv i polar-całkowicie nowe -to drugie
canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?
Kto to podoklejał wszędzie ? Wygląda na jakiś spamerski atak..
O obiektywach wiem prawie wszystko
Rozmawiałem z Panią Prezes Ewą Stolarską.
Okazuje sie, że to marzenie jest już "adoptowane", tzn. nie jest wprawdzie zrealizowane, ale wcześniej zgłosił się sponsor.
Swoją drogą - szkoda, że nie piszą o tym na stronie :-? i szkoda, że nie reagują na maile, bo maila z informacją o naszej zbiórce wysłałem już w piątek przed godz. 15:00
Pytanie jest teraz krótkie - Co robimy z zebranymi środkami?
1/ wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
http://www.mammarzenie.org/ourKids.php
2/ czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym? (Pani Prezes w rozmowie potwierdziła, że aparaty w marzeniach pojawiają się dość często)
Przy okazji, efekt naszej spontanicznej zbiórki osiągął już kwotę 1177,88 zł
Kolejni ofiarodawcy to: WEREK, zanussi, SEB.S, WESTU, DENTHARG i jedna osoba anonimowa.
Moje zdanie, że poczekamy skoro pieniądze już są na koncie i zbierane były na aparat to może warto poczekać. Tomek myślę, że może pogadaj z Panią Prezes, że czekamy na informację i zrealizujemy wtedy to od ręki będzie ktoś inny się ucieszy.
Pozdrawiam
Marek
Szkoda![]()
Skoro Pani Prezes mówiła o powtarzalności tego marzenia to myślę, że powinniśmy poczekać i śledzić stronkę fundacji. Pewnie wpłaty ustaną, ale kiedy znajdziemy nowego marzyciela odświeżymy akcję...
najpierw wpłaciłem a potem przeczytałem że już po ptakach, zostawmy te pieniądze na następną okazję
Sam się przeraziłem ;-)
ale spokojnie, tylko przez chwilę tak to wygląda... "przykryje się" nowymi postami i zostaną tylko pojedyncze przyklejone wątki na poszczególnych podforach.
to była jedna z opcji i zostawiłem mój nr telefonu.
tylko, że jak widać, stronka jest 'srednio" aktualna i trzeba będzie wszystko potwiedzać telefonicznie.
Nie po ptakach lecz PRZED. Wszystko przed nami!
więcej optymizmu :-)
Ja jestem zdania, zeby zaczekac na nastepne fotograficzne marzenie.
.