wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
właśnie odebrałem maila:
zaraz odpiszę, że jesteśmy zaiteresowani oraz że przedstawiciel się na pewno znajdzie.Zamieszczone przez 9 czerwca 2008 18:47 od "Ewa Stolarska"
Fajnie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Sądzę, że ufam Gwoździowi (sorry, nie wiem, jak Cię odmieniać) i jestem pewien, że on, wspólnie z fundacją znajdzie najlepszy możliwy sposób wywołania uśmiechu na ustach dzieciaków
EDIT: O, proszę, ja tu sobie bazgram i nabijam posty a problem sam się w międzyczasie rozwiązuje.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Teraz jestem po rozmowie z Panią Prezes Stolarską.
Na tę chwilę realizujemy to z maila 3 posty wyżej:
http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=103
Jak napisałą Pani prezes - jest to nowa sprawa, za 2-3 dni ma się pojawić u nich na stronie. (gdy się pojawi to podlinkuję)
W przeciwieństwie do innych marzeń, tym razem nie ma konkretnego modelu i mamy coś wybrać. Przypominam jaki ma być aparat:"mały, zgrabny, kobiecy, lekki, w ładnym futerale".
Zatem piękniejsza część forum - do tablicy!
Wcześniej znaleźliśmy "różowy" aparat, ale to też już jest spełnione.
Z tym, że na tym nie koniec, bo jak wiadomo, taki "mały, damski aparat" kosztuje około 1 tys. a na naszym rachunku uzbierało się już 2527,88 zł !!
Tym razem serdeczne podziękowania dla: BAKULIK, KrzysK, rimko, marek75, JiNN, Kris6000, JOSIF, TOP.DORIAN, fotokor1, janmar, piotrgr oraz trzech osób anonimowych.
Co prawda nie jestem głosem kobiecymAle proponuję http://www.canon.pl/produkt/kategori..._IS,p,816.html
Mały, zgrabny, eleganckiTylko kosztuje niestety trochę ponad 1000 zł (ok. 1200 na Allegro i ceneo)
Regulamin pkt 8.
Bardziej celowałbym w 860IS bo jest tańszy, ma szeroki kącik i nie aż tak wyżyłowaną matrycę...
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach