Ok Saapciu, prosze o to wszystkie informacje:
Zamieszczone przez rycerz z forum Nikoniarze.pl
wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
Ok Saapciu, prosze o to wszystkie informacje:
Zamieszczone przez rycerz z forum Nikoniarze.pl
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Piszą o tym w lokalnych mediach: http://www.mmbialystok.pl/artykul/in...ia-212225.html
[SIGPIC][/SIGPIC]
aktualna zbiórka idzie jak po grudach, kamieniach, głazach i na dodatek na wstecznym biegu![]()
nx100
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
to prawda, że odrobinę za szybko ale niedługo ludzie bedą mieli całe mnóstwo wydatków i taka kolejna akcja to raczej nieprędko nastąpi...
nx100
aparat trafił do Marcina![]()
dziękujemy wszystkim za pomoc!
nx100
cytat: Katka z forum KKM...
"W niedzielę (fajnie, że tak z Mikołajem) doręczyliśmy prezenty Marcinowi, któremu pomogliśmy spełnić marzenie. Pojechałam z LensManem i jacabem (znacie ich z KKM ) i z borówką wyposażoną w małego nikosia.
Marcin to poważnie zaawansowany (teoretycznie) fotografista! Brakowało mu tylko sprzętu, wiem (!) że teraz dostanie skrzydeł.
Uczy się w szkole odzieżowej i na zajęciach z fotografii nie mógł się wykazać. Opowiadał, że ostatnie zaliczenia z makro nie bardzo mu wyszły... ale wie dużo o nikonach, bo trzeba było o nich napisać referat (o D80). Ma wiele zapału i zwierzył się, że swoją zawodową przyszłość chętnie związałby z fotografią (pewnie dlatego fashion i portretowanie dziewczyn tak mu "leży")
Był bardzo zaskoczony, bardzo onieśmielony ilością prezentów (poza D90+szkło+karta+torba, na który wspólnie zbieraliśmy, od nikoniarzy dostał wiele innych podarunków), wzruszenie odbierało mu głos, ciężko wzdychał, ale uśmiech szeroki, jaki nie schodził z twarzy mówił wszystko.
Niezmiernie mi miło przekazać wielkie podziękowania od obdarowanego marzyciela!
Jesteście WIELCY!
fotorelacja do obejrzenia na forum nikona
uśmiech Marcina- bezcenny"
---Moje zdjecia na FB---