Moze jeszcze statyw bo zechce sobie zrobic fotke z ulubionym zwierzem?![]()
wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
Moze jeszcze statyw bo zechce sobie zrobic fotke z ulubionym zwierzem?![]()
Wybór zestawu jest ok. Statyw też byś przydał, może coś w stylu Velbon-a DF-60 ?
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
usilnie myślę nad tym statywem... prawie 2kg + dziecko (12 lat, dziewczynka, chora -> słaba) ??
Wiadomo, że statyw uzywa się najlepiej do 100m od samochodu, mnie się nie chce nie chce nosić mojego 2kg (funsports, 6101) i nie wydaje mi się to najlepszym pomysłem.
Natomiast nie napisałem o futerale, ale to jest "oczywista oczywistość" :-) natomiast statyw chyba sobie odpuścimy, zgoda?
SpokoMyslalem nad lzejszym statywem niz jakies 2kg przeciez do S5 nie potrzeba az tak ciezkiego solidnego statywu
Fakt futral jest oczywsty..
![]()
akurat sprawdziłem ten co zaproponował MacGyver i waży 1,84kg.
http://www.velbon-statywy.pl/?/content/czytaj/df
a prawo statywu pewnie znasz: "każdy statyw jest zbyt lekki, by zapewnić stabilność sprzętu; a jednocześnie zbyt ciężki, aby go ze sobą nosić" ;-)
Pierwsze marzenie spełnione :-)
Spotkanie było bardzo sympatyczne, radość Małgosi wielka. Dla jej uśmiechu na pewno warto było przeprowadzić tę akcję. Zaprosiłem ją oczywiście na nasze forum, obiecała, z pomocą opiekunki z fundacji, zalogować się i napisać Wam kilka słów
Pisze tego posta z pociągu relacji Poznań - Wrocław, więc zdjęć jeszcze nie wrzucę. Postaram się to zrobić jutro przed południem.
Świetnie, że wszystko poszło sprawnie i Gosia mogła odebrać prezencikJa rowniez z niecierplowoscią czekam na Twoje fotki MacGyver i dzięki za wzorowo wykonaną misję
Miłe są takie momenty, Pozdrawiam