wybieramy do realizacji jakiekolwiek marzenie?
czekamy, aż znajdzie się inne dziecko marzące o aparacie fotograficznym?
Psychotrop, Pinokio, aparat jest dogadany i w zasadzie "kupiony" w sklepie www.cyfrowe.pl. Wczoraj JREM to osobiście załatwił, dzisiaj ma mieć ostatnie szczegóły.
W zasadzie, dzisiaj przydałoby sie zrobić przelew.
Sergiusz (wydawca Lustrzanki) prosi o materiały do reportażu, do najbliższej niedzieli.
ERGO, nie mamy czasu czekać do poniedziałku
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
pinokia nie ma - chłop jest teraz poza zasięgiem internetu, aż do poniedziałku :/
Nokia 3.2 MegaPixel
"Glory glory psychotherapy, glory glory sexuality"
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Nieeee! A jest ktos inny, kto może zrobic przelew?
Chłopaki, wszystko jest dogadane na JUŻ przez wielkie JU.
Jak trzeba Pinokia skądś sciągnąć, albo podesłac umyślnego z internetem, to dajcie znać gdzie. Się załatwi![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Panowie, nie róbcie siary!!!!
Rodzina chłopaka już powiadomiona, przekazanie ma nastąpić jutro lub w sobotę.
każdy problem, to nie problem, a wyzwanie do rozwiązania go
działamy
kolega clusca z nikoniarzy zaoferował się zapłacić kartą na miejscu, a pieniądze mu się odda w piątek![]()
Nokia 3.2 MegaPixel
"Glory glory psychotherapy, glory glory sexuality"
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Chciałbym zwrócić uwagę, że przy płatności kartą sklep musi rozliczyć się z bankiem.
Wydaje mi się, że przy tak okazyjnym zakupie "naciąganie" firmy na pokrycie jeszcze tego to zbyt wiele.
To ja u nich kupię następny gadżet i poprosze, zeby mi do cny doliczyli prowizję za ta operację![]()
---Moje zdjecia na FB---
Ostatnio edytowane przez iREM ; 29-09-2010 o 14:17 Powód: Automerged Doublepost
Kochani, to jeszcze może ktoś z Trójmiasta (kto ma aparat) by z Jackiem poszedł jutro wręczyć sprzęt?
---Moje zdjecia na FB---