Zobacz wyniki ankiety: Co robimy z zebranymi środkami?

Głosujących
104. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 527

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie - nowa akcja!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Rozumiem o co Ci chodzi i badrzo dobrze, że tu wstawileś tą informację, niemniej jednak większy odzew w tym wątku wynika z tego, że już jest dośc popularny, więcej osób zlożyło się na tą akcję,...
    moim zdaniem popularność tej akcji wynika przede wszystkim z tego, że jest ona łatwiejsza w realizacji.
    Zbiórka składa się z wielu "cegiełek", wg moich szacunków swój wkład wniosło już około 100 osób; natomiast sesja wymaga co prawda znaczniej mniej osób, ale zdecydowanie wiekszego zaangażowania z ich strony, o co po prostu trudniej.

Mam na myśli, że o wiele łatwiej jest nam się zrzucić na aparat dla dziecka niz zorganizować sesję zdjęciową. Do tego dochodzą jeszcze trudności związane ze stanem zdrowia marzycieli, bo nie da się ukryć, że wymarzony aparat mozna wręczyć nawet w szpitalu, a do zrealizowania sesji niezbędny jest jednak lepszy stan zdrowia.

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    a tamten powstał tylko na potrzeby tamtego jednego marzenia..
    Nie do końca.

Dokładnie jest tak, że niniejszy wątek powstał celem spełniania marzeń o aparatach fotograficznych (co nam się wspaniale udaje);

natomiast tamten temat dotyczy marzeń (niekoniecznie tylko jednego) o sesjach zdjęciowych, ale tak jak wspominam powyzej - w mojej ocenie jest to trudniejsze do realizacji i przypuszczam że dlatego też jest mniejszy odzew.

Prosiłbym jednak nie mieszać tych dwóch spraw i poszczególne rzeczy podejmować we właściwych watkach, tzn sprawy związane z realizacją którejś z wymarzonych sesji zdjęciowych poruszac w watku o sesjach:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=34990

a tutaj skupimy się realizacji kolejnego marzenia o aparacie.

Przy okazji informuję, że od czasu poprzedniego podsumowania wpłynął jeszcze jeden przelew, ale podsumowanie podam gdy przyjdzie jakaś kolejna wpłata, tak aby zgodnie z ustaleniami nie ujawniać wysokości wpłat od poszczególnych ofiarodawców.

EDIT:
    Przyszedł kolejny przelew, więc mogę już podać stan konta, który wynosi 1885,81zł !!
    a serdeczne podziękowania za udział w naszej akcji kieruję tym razem do DR11 oraz MacGyver'a.
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 12-01-2009 o 17:46 Powód: kolejna wpłata
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uprawnienia umieszczania postów