Zobacz wyniki ankiety: Co robimy z zebranymi środkami?

Głosujących
104. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 25 z 51 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 527

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie - nowa akcja!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Zadałam pytanie i chciałabym otrzymać na nie odpowiedź a nie pytanie. Jest wiele powodów dla których zadałam to pytanie a odpowiednie ich zaprezentowanie zajęłoby zbyt wiele miejsca a i tak podejrzewam, że nie wszystkie zostały by odpowiednio przyjęte. I nie ma nic wspólnego z tym czy jestem "be" czy "ok". Kieruje się różnymi motywami, które wynikają wprost z natury ludzkiej.
    Sorry, ale nie mam czasu ani ochoty na takie przepychanki.

Odpowiadając na pytanie, wiem ze fundacja bardzo niechętnie ingeruje w marzenia dzieci. Musiałyby to być bardzo ważne powody, jednak ja ich nie widzę. Wg mnie 50D to porządny aparat, a obiektyw kompatybilny i też do najgorszych nie należy.
    Jeśli więc masz jakieś konkretne i uzasadnione zastrzeżenia do 50D - pisz wprost o co chodzi, a wówczas będziemy się zastanawiać czy interweniować w fundacji.

Cytat Zamieszczone przez kubaj Zobacz posta
    hmm piec znakow kazal system wpisac
    a tak po polsku - o co chodzi?

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja uważam, że nawet gdyby chciała Ds-a to nic nam do tego (po co i dlaczego). Sami decydujemy własnym portfelem czy wspieramy czy nie. Proste.
    Proste! dokładnie tak.

ponadto z radością informuję, że na rachunku nazbierało się już 1389,07zł !! a przyczynili się do tego tym razem DIXI2006 oraz Atris, którym to osobom w tym miejscu ogromnie dziękuję.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Początki nałogu

Domyślnie

"Spełniając marzenie chorego dziecka wolontariusze zaangażowani w ten proces muszą upewnić się, że wypowiedziane marzenie jest jego własnym wyborem i że nikt z członków rodziny nie wpłynął na decyzję dziecka."
    ... że Marysia chciałaby wybrać się na duuuuże zakupy (marzenie szmaciane jak określiła Mama Marzycielki).

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ja uważam, że nawet gdyby chciała Ds-a to nic nam do tego (po co i dlaczego). Sami decydujemy własnym portfelem czy wspieramy czy nie. Proste.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Selena
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nic dodać, nic ująć...

Super, że temat przyklejony wszędzie. Nie każdy, i nie zawsze wertuje całe forum. Ja natrafiłam w galeriach i cieszę się, że akurat tam też był.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

pozwoliłem sobie poprosić kolegę o zalinkowanie tematu na innym forum fotograficznym, sam przed końcem akcji się dołączę. Przeczytałem cały wątek i się bardzo wzruszyłem (a jestem dorosłym facetem) Ta fundacja kiedyś pomogła mojemu bratu, w 100% popieram.

Początki nałogu

Domyślnie

a tak po polsku - o co chodzi?
    uzywajac funkcji "szybka odpowiedz" zrobilem posta zawierajacego dwa cytaty, kliknolem 'wyslij' ale system forum powiedzial ze post musi miec conajmniej 5 znakow, czyli nie wliczyl w to cytatow wiec napisalem tamto zeby przeszlo

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Mamy kolejnych ofiarodawców! Tym razem serdeczne podziekowania kieruję do następujących osób: SELENA, PHILIPE, diabelek275 oraz dwóch osób chcących zachować anonimowość.
    Dzięki tym ostatnim wpłatom stan konta osiągnął już 1735,81zł !!
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Dopiero zaczyna

Domyślnie

przegladnal wogole ktos ten portal (mammarzenie.org) ???
    znalazlem takie oto marzenie, które na pewno nie jeden z forumowiczow mógłby spełnic, chyba ze wśród nas nie ma żadnych profesjonalistów...no nic zobaczcie
    http://www.mammarzenie.org/katowice/2008/justyna2.php

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregobb Zobacz posta
    znalazlem takie oto marzenie
    Nie Ty jeden..:grin:
    http://canon-board.info/showthread.p...a+mam+marzenie
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

no tak a teraz popatrz na odzew tego postu a tamtego
    widzisz roznice, bo ja tak, ten post czyta wiecej osob ze wzgledu na nadawce i moze w przyszlosci ktos sie zadeklaruje jesli nie konkretnie ta ale inna osoba bedzie miala takie marzenie

Strona 25 z 51 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów