Cytat Zamieszczone przez Marek69 Zobacz posta
Widzę piękną sumkę na koncie a mówiłem że wierzę w ludzi, naprawdę aż miło czyta się tą sumę.
która dalej rośnie ! i wynosi już 3321,04 zł !!
a kolejni ofiarodawcy to: GOOMIS, TERMINATOR, gotrek, Sqid, Stone
i im serdecznie dziękujemy!

Cytat Zamieszczone przez Marek69 Zobacz posta
Ps. lampa, i statyw czekają.
myśle jak to wykorzystać... na razie kupujemy IXUS'a dla Małgosi z Poznania; później jeszcze nie wiadomo, ale po kwocie mozna się spodziewać, że spełnimy jakieś marzenie o dslr, albo jeszcze dwa marzenia o kompaktach.

ale jest taki pomysł - dostałem na priv od jednego z userów następującą propozycję:
"mam do oddania w dobre ręce 300D z kitem i kartą 1MB (z nieorginalną baterią). Bez osprzętu typu kabelki, ładowarka i płyty. Moge za to dołaczyć orginalny wężyk spustowy. Całość w bardzo dobrym stanie. Mogę to przekazać na akcję."
Jakby z tego złożyć zestaw z Twoją lampą i statywem, to też można kogoś fajnie obdarować.

Pierwotnie zaproponowałem aby to sprzedał i wspomógł akcję przelewem, ale w obecnej sytuacji zapytałem go skąd jest i z jakim przebiegiem ma to 300D, następnie zapytam jeszcze o jakąś papierową dokumentację i gdyby coś z tego wyszło to moglibyśmy złożyć ten zestaw, a wybór celu należałby do Was obojga.