Zobacz wyniki ankiety: Co robimy z zebranymi środkami?

Głosujących
104. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 13 z 53 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 527

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie - nowa akcja!

Bywalec
    Miasto
    bialystok

Domyślnie

a jeszcze lepiej zamieścić uśmiechniętą (ewentualnie) buźkę obdarowanego dziecka
    canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Przejdźmy do konkretów:
    Propozycja aparatu dla Małgosi z Poznania do IXUS 950 IS (ładowarka i aku w komplecie) i do niego karta 2 lub 4 GB. Pozostaje kwestia pokrowca, ma być ładny, więc w wyborze liczymy na pomoc forumowych koleżanek.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Dopiero zaczyna Awatar lamuszka
    Miasto
    Jersitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krisv740 Zobacz posta
    a jeszcze lepiej zamieścić uśmiechniętą (ewentualnie) buźkę obdarowanego dziecka
    To MZ duzo ciekawszy pomysł niż lista darczyńców - jakieś fotki z przekazania prezentu :-)

Bywalec Awatar piotrgr
    Miasto
    Elbląg

Domyślnie

Chodziło mi o zakończenie wpłat - ustalony termin. A co do samej akcji to oczywście zdjęcie(a) z przekazania jak najbardziej.

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    jednak przeoczyłeś :-) to jest ten różowy aparat i to też jest nieaktualne.
    ... no tak skoro kończymy wpłaty to śpieszę ze swoja cegiełką aby zdobyć uśmiech dziecka

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Tutaj jest trochę marzeń fotograficznych, chociaż tez niektóre mogą być nieaktualne Nowe wyzwanie?

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez terminator Zobacz posta
    Proszę wstrzymajmy się chwilę.

Potrzebujących na pewno jest wiele, ale ponieważ tytułowa fundacja "Mam marzenie" zna stopień zaawansowania naszej akcji i jest już przygotowana na to, że spełnimy jej podopiecznym drugie marzenie, więc na razie nie chciałbym robić zamieszania.
    Gdyby się sprawa przedłużała (np. poza bieżący miesiąc) to poszukamy alternatywnych mozliwości.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Bywalec
    Miasto
    bialystok

Domyślnie

kupować, przekazywać dzień dziecka już był
    zgadzam sie z moderatorem żeby nie mieszać!
    a koleżanki z forum mobilizuje do doboru kolorystycznego pokrowca - łącznie z wyborem aparatu -( musiałem to dodać) bo inaczej dostałbym po uszach -nie
    canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?

Coś już napisał Awatar romko
    Miasto
    pomorze środkowe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez terminator Zobacz posta
    Joanna lat 17 chce aparat firmy canon i wiele innych dzieci czeka na podobną pomoc...
    Wiem, że nasza akcja ma charakter jednorazowy, ale myślę, czy by wyjść z ofertą bliższej stałej pomocy od nas dla jednej czy dwóch organizacji, od forumowiczów. Wiązałoby się to czywiście z zaangażowaniem kilku chętnych osób do kontaktów z organizacjami, udostępnieniem na stałe przez kogoś konta, stałą aktualizacją wątku, który musiałby być oczywiście podklejony na stronie głównej. Jestem pełen podziwu dla Tomka, bo wszystko wziął na swoje bary i dzięki kilku osobom wkrótce uda się sfinalizować sprawę.
    Chodzi o to, ze jest nas tu na forum wielu. W większości zgodnych i chętnych by coś podarować dzieciom, dla których spełnienie marzenie w całym nieszczęściu choroby i cierpienia może więcej znaczyć niż niejeden inny gest czy nawet leczenie. Wiem coś o tym bo pracuję wśród cierpiących i potrzebujących dla których każdy gest ma znaczenie. Nie mam co prawda kontaktu z chorymi dziećmi tylko z chorymi w opiece paliatywnej osobami dorosłymi ale głęboko czuję temat. Przepraszam za OT, myślę, że moglibyśmy spróbować i ruszyć ze stałą inicjatywą. Dla wielu z nas pomoc ograniczałaby się np do wpłaty, przesyłki, przekazania sprzętu, ale to szczególne wyzwanie dla osób bardziej znanych tu na forum, cieszących się autorytetem i zaufaniem, o ile mogliby się tego podjąć;-)
    5D gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35L, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8L MK II, Canon 70-200/2.8L, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
    to tylko 1 %...

Strona 13 z 53 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów