Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Wątek: 17-40 L numer seryjny

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

nie od dzis wiadomo ze poszczegolne serie moga sie od siebie roznic
    ile razy sie slyszalo ze producenici wzywaja posiadaczy samochodow/elektroniki wyprodukowanej pomiedzy [tu daty] na bezplatna wymiane jakiegos tam podzespolu?? Sprzet jest robiony w seriach ktore moga sie roznic o czym jest kazdy z nas informowany tekstem: 'Producent zastrzego mozliwosc wprowadzenia zmian bez wczesniejszego powiadomienia klientow' czy jakos tak.. co oczywicie nie oznacza za serie sie roznia... poza tym co to da takie nasze gdybanie czy sie rozni czy nie... wazne zeby foty byly ostre, kontarstowe.... a jak kogos ma uszczesliwic nr seryjny to niech sobie zbiera :-)

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    A ten dostawca o ktorym mowa lubi zajechane szkielko jako nowe wciskac - znam to z autopsji

Jak po Vitez'iu [] to musi byc lekko skatowane... przeciez pisal ze mu jakas L'ka wyleciała
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 31-05-2005 o 23:32

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    to musi byc lekko skatowane... przeciez pisal ze mu jakas L'ka wyleciała
    Raczej nie ta i raczej wielkiego wrazenia to (co on zrobil) na tych szklach nie robi... Ja nedzna sigma juz wiecej mialem wypadkow-upadkow
    ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Mój ma US i nr 245409. Ostrość jak żyleta, żadnych ff/bf ale po testach w lesie zauważyłem że łapie aberrację w gałęziach drzew. Nie wiem czy zawsze, czy zależy to od kąta padania światła itp. bo dopiero w domu na kompie to wychwyciłem. Czy Wam też zdarzają się takie smaczki ?

Uzależniony
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A że się tak zapytam:
    Czy jest w ogóle jakiś obiektyw który wystawiony na perfidny test nie złapie AC?
    Z tego co słyszałem to właśnie szerokokątne obiektywy mają z tym problem i jest to całkiem normalne.

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

moj 17-40 :-) ... testow nie robilem ale moge zrobic ale juz nie dzis bo ciemnawo

EDIT: ale znalazlem w swoim przepastnym archiwum ~5,1 MB co prawda nie pelna dziura bo 6.3 ale za to 17mm i prawie prosto w slonce przez drzewa :-)
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 02-06-2005 o 00:05

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    Jak po Vitez'iu [] to musi byc lekko skatowane... przeciez pisal ze mu jakas L'ka wyleciała
    Moja byla 17-40 to prawie nic nie przeszla.. za to 70-200 obecnego juz to bym nikomu nie probowal wcisnac (kilka upadkow, pukniec, brudy, komary itp, jeszcze tylko sie nie kapal ).

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    za to 70-200 obecnego juz to bym nikomu nie probowal wcisnac (kilka upadkow, pukniec, brudy, komary itp, jeszcze tylko sie nie kapal ).
    To masz drudny obiektyw i nie wykapales go ?? A fe
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maku
    Czy jest w ogóle jakiś obiektyw który wystawiony na perfidny test nie złapie AC?
    Z tego co słyszałem to właśnie szerokokątne obiektywy mają z tym problem i jest to całkiem normalne.
    Ja również "tak słyszałem" i to brzmi rozsądnie. Wczoraj wyskoczyłem na miasto zobaczyć jak mi lezy 24-70 i nie ma bata - 24/2.8, rozbłyski słońca na wodzie - fiolecik aż miło Ale f/4 już jest od biedy do przyjęcia a powyżej - zupełnie OK.
    Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Moja byla 17-40 to prawie nic nie przeszla.. za to 70-200 obecnego juz to bym nikomu nie probowal wcisnac (kilka upadkow, pukniec, brudy, komary itp, jeszcze tylko sie nie kapal
    Ooo, to szybki jesteś... Ja przez niecały rok kompletnie zdemolowałem osłonę p-słon (rysy, szczerby itp.) ale sam lens mam raczej w dobrym stanie

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ooo, to szybki jesteś... Ja przez niecały rok kompletnie zdemolowałem osłonę p-słon (rysy, szczerby itp.) ale sam lens mam raczej w dobrym stanie
    Co Wy robicie z tymi szklami ?? Gracie w hockey'a ?? Moje szkla (i oslony) nie sa ani porusowane, ani nie walnalem w nie
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów