Mi sie zazwyczaj nie chce nosic monopodu/statywu to czyms trzeba sie od dresow opedzac no nie?Zamieszczone przez Polaco
![]()
Mi sie zazwyczaj nie chce nosic monopodu/statywu to czyms trzeba sie od dresow opedzac no nie?Zamieszczone przez Polaco
![]()
Zamieszczone przez Vitez
![]()
Az strach pomyslec jak to bedzie wygladac jak kupisz jakies szkielko 600mm (o 1200 nie wspominajac), wtedy chyba zmienisz nick'a na "Vitez niszczyciel"![]()
muflon ----> Czy możesz swoją stopkę zmienić bo jak widzę 70-200/2.8L IS to aż mi ślina cieknie![]()
Poszukaj w archiwum o moich problemach z IS, to przestanieZamieszczone przez Shadow
![]()
moja 17-40L ma oznaczenia: UT0102, 254543, kupiona miesiąc temu w fotoit, działa bez problemów.
gra i buczy bebop
działa bez problemów opisywanych przez niektórych forumowiczów. jestem zadowolony z jakości. :-)Zamieszczone przez mmsza
gra i buczy bebop
Mam z UT i nic z tego. z 20D problem z ostroscia (moze to kestia korpusu ale z innymi szklami lepiej).
Pozdrawiam
Nowy
Ma ktoś URxxxx (2003r.), i może jeszcze w połączeniu z 300D ?. Pytam, bo mam możliwość kupić, niestety bez możliwości wcześniejszego sprawdzenia. I czy faktycznie im młodszy tym lepiej współpracuje z cyfrakami ?. Z dotychczasowych postów wynika, że lepiej spisują się US(2004r.) niż UT(2005r.)
ja mam UR, najpierw z 10D teraz 20D no i zobaczyłbym chętnie te żylety u kogoś żeby móc porównać, moja ocena jest taka że mogłoby być ostrzej
1D Mk II N, 50D, 24-70 2.8 L, L 17-40 L, 70-200 2.8 IS L, 50 1.4, 550EX, Manfrotto 055ProB+329L