Zmieniło się L-ki mają lepsze powłoki jest ich więcej imają i zapewne mają inne numery seryjne![]()
Zmieniło się L-ki mają lepsze powłoki jest ich więcej imają i zapewne mają inne numery seryjne![]()
Viteż , cy oddałeś swój obiektyw 17-40 Tommiemu ? Chciałem u nigo kupić taki ale podaje że ma tylko jeden i tą serię co Ty więc pytam bo różnie bywa. dzięki
5d + L plecak
Zamieszczone przez Semtex
![]()
BTW na allegro też coś wystawione![]()
Ostatnio edytowane przez dzi ; 31-05-2005 o 12:00
z a nie żZamieszczone przez Semtex
.
Tak, odeslalem mu juz jakis czas temu. Czy to ten sam - musisz sprawdzic osobiscie.cy oddałeś swój obiektyw 17-40 Tommiemu ?
USXXXX 210xxx jest ok
dzięki jakoś nie mam ochoty próbować na odległość seria ta sama co Twoja - pytałem więc chyba jednak poszukam innego żródła
5d + L plecak
fotofx:
Nie przekonasz ich. Wiedza lepiej. ludzie - zabawa w numerki w XXI wieku - jak dzieci!
To nie Zenith! Te konstrukcje są identyczne co do 1:1000000000. Chińczycy składają je precyzyjnieAle mozecie sie pobawić -przypomina to troche gre w koncówki nmerów na banknotach. Moze lepiej kupić... stałke. Vitez dobrze radzi....
Ta... Zwlaszcza eLki chinczycy.Zamieszczone przez iczek
Mowisz o precyzji jak w slynnej 24-70?To rzeczywiscie prawie jak na wschodzie swego czasu
![]()
...
Nie bawię się w numerki chodzi o dostawcę - skoro Vitez kupił żle mu chodzi i oddał to wiadomo iż gość nie wyrzuci obiektywu do kanału tylko go sprzeda dalej dla mniej wymagającego , tak się składa że to ten sam dostawca i ma teraz tylko jeden obiektyw i to z tej serii co Vitez-a .
5d + L plecak