To w takim razie przy probie kupna egzemlparza 'w porzadku' celujcie w US... bo ja mam UT1209 .
To w takim razie przy probie kupna egzemlparza 'w porzadku' celujcie w US... bo ja mam UT1209 .
To jak to jest? Kopytko napisał, że UTxxxx to tegoroczna seria z poprawioną telecentrycznością itd...itd...Zamieszczone przez Vitez
Może UT generalnie OK tylko taki znowuż egzemplarz się trafił?
moj to 231408 US1001 - bez zarzutow
ps
Arkan chyba nasze szkielka zostaly wyprodukowane w tym samym dniu![]()
A moze co roku na zmiane robia? W 2004 dla dSLR, w 2005 dla analogow itdZamieszczone przez p13ka
Ze statystyki (mikroskopijnej) tego watku widac wyraznie ze te z 2004 górą (i o takowego poprosze Tomka o ile 17-35 2.8 sie nie sprawdzi).
Ja posiadam US XXXX o nr 240722 i jest ok z 300D
igor
Przy tym szkle nie ma znaczenia numer seryjny. To po prostu slaba konstrukcja![]()
No smialo... smialo... nie krepuj sie tak. Zaproponuj jakas stalke, najlepiej NikonaZamieszczone przez iczek
![]()
Jakość szkieł i nr seryjny to mit przerabialiśmy ten temat z kolegami 20 lat temu
I naprawde sadzisz ze w tym czasie nic sie w systemie produkcyjnym, oraz technice (jakosci materialow?) wykonania nie zmienilo?Zamieszczone przez fotofx
![]()
Zmieniło się L-ki mają lepsze powłoki jest ich więcej imają i zapewne mają inne numery seryjne![]()