Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 85 z 85

Wątek: koniec Amatoskich DSLR ???

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kuchatek, masz ochotę potrollować??? To doradź jakie filmy (analogowe stosować do Minolty X-700 na okazje:
    1. Plener
    2. Plener portret
    3. portret mieszkanie.
    Dzięki

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

A do minolty to ja nie wiem Ja jestem wogole nieanalogowy niestety... Kazdy ma swoje limity...

Rada uniwersalna: "kup sobie wszystkie i posprawdzaj". Masz iles klatek to akurat wejdzie portret, mieszkanie, plener, plener z ciocia Wada tej metody to ze nie bedziesz mial na kogo zwalic ze Ci zle doradzil

A jak nie to zakladaj watek w odpowiednim dziale... Po to wlasnie sa fora i grupy dyskusyjne...
    ...

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

założę nowy wątek, może nie wq....e społeczności canonowskiej. Którą nota bene bardzo szanuję. Rad uniwersalnych nie przyjmuję bo kojarzy mi się to z definicją średniej.
    Średnio kura i koń mają po 3 nogi

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Skoro juz sie kupuje takie szpanerskie deeselery to wypada nimi poszpanowac na miescie od czasu do czasu
    No wlasnie - poszpanuj troche tym "duzym, czarnym i ciezkim"... co sie czaisz

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    No wlasnie - poszpanuj troche tym "duzym, czarnym i ciezkim"... co sie czaisz
    Deszcz padal ostatnio prawie non stop a ta klasa jeszcze bez uszczelek Prognoza qrde sobie, a pogoda sobie... Nie wiem za co im tam placa

W sumie to mam wrazenie ze lzejszy od trabanta jest... Jakis takis lepiej zbalansowany...
    ...

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów