Jak przegladarka? Chyba IE a to nie jest przegladarka, sam nie wiem co to jest. Zart programistyprzegladarka w tym czasie wykazuje ze strona JEST zgodna z dolaczonym certyfikatem.![]()
Jak przegladarka? Chyba IE a to nie jest przegladarka, sam nie wiem co to jest. Zart programistyprzegladarka w tym czasie wykazuje ze strona JEST zgodna z dolaczonym certyfikatem.![]()
Gdzie siadam i moge cos sciagnac instaluje putty, jak nie moge to siadam blizej monitora i nic nie widac
Nic nie da, przywracanie sys. nie kasuje plikow, mozna by na upartego moze Ghostem, ale nie wiem czy sobie z wirusem poradzi, albo takimi spacjalnymi kartami PCI co nie po restarcie przywracaja poprzedni stan, jakis wymysl z iraku czy cos. Raz w zyciu widzialem.
odpal terminal na macu i wpisz uname -aMax i Linux to ta sama rodzinka
Masz moze 1/100
IE to szajs to fakt FF ma bledy i szybko sie rozwija, a Mac ma safaro ktore wogole juz prawie ze kwarantana objete.
Czy ten certyfikat jest prawidlowy, ja tez moge sobie cos takiego zrobic, jak certyfikat, jak kto nie bedzie uwazal bedzie placil, normalne. A tym czasem najnowsze FF, zawsze aktualny antivir, chodz ostatnio stwierdzo ze antivirusy nie maja sensu :/ latki inne *******y, i biegac do bakomatu
P.S. Sryy dla userow opery, nie przepadam jakos ;d
edit:
Mam wine+ PS CS2 i zadnego ciecia, CS3 tez, ale mi sie nie podoba, office, gierki, no problem z UT, doom, czy inne. Fakt z VB 2008 calym pakietem moze byc zonk, ale to zecz normalna, nikt nie pisze w VB pod Lin, a tak parwie kazdy soft, jezeli na Lin + PS mam mniejsze obciazenie niz na czystej Viscie :/
terminy, hmm, jak masz juz zainstalowany jako podstawowy system to zero starty czasu.
Ja niestety musze z Win duzo, a Flash na Lin nie ruszy ;/
Ostatnio edytowane przez bercow ; 03-06-2008 o 23:13
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
bercow przeczytaj sobie Linux Advocacy HOWTO. W szczególności punkt 6. Caly. Trzy razy.
Ostatnio edytowane przez muflon ; 03-06-2008 o 23:21
Twoj link nie dziala
Don't bite if offered flame-bait. Too many threads degenerate into a ``My O/S is better than your O/S'' argument. Let's accurately describe the capabilities of Linux and leave it at that.
@http://www.datasync.com/~rogerspl/Advocacy-HOWTO-6.html
i czemu mi go proponujesz? 8)![]()
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
Jak najbardziej. Norton Ghost jest narzędziem przeznaczonym do tworzenia obrazów dysków oraz co za tym idzie odtwarzania ich struktury plików. Jeżeli miałbyś obraz dysku systemowego stworzony przed "zainfekowaniem" systemu to "wgranie" takiego obrazu spowoduje przywrócenie struktury plików do stanu poprzedniego co jest równoznaczne z rozwiązaniem w/w problemu.
EOS + Speedlite
Pewnie z 90% uzytkowników działa w bankach netowych za pomocą IE i jakoś żyją. Trzeba tylko być czujnym i każde nie typowe polecenie traktować jak ostrzeżenie. Jak by mi kazało podać kody jednorazowe to napewno bym sie zorientował, ze coś jest nie tak.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..