Ja robię sobie kanapki a "ścierwo" z Maka i innych KyFyCy omijam szerokim łukiem![]()
KFC
McD
Ja robię sobie kanapki a "ścierwo" z Maka i innych KyFyCy omijam szerokim łukiem![]()
5D mk II + szkła. A900 + szkła. Minolta 600si + szkła. Zenit + szkła
Preferuję konsumpję ssaków, wybór pada więc na McD.
Swoją drogą, takie fast foody są okrutnie praktyczne, zwłaszcza jak nie ma czasu na jedzenie. Dzienna dawka kalroii w 10 minut? Żaden problem.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Też jestem za McD, 2xpikantny kurczak burger, 2x jakis cheesburger + jakas mala cola i w spokój na cały dzień;]
Pozdrawiam,
Michał
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
A ja się wychylę i zagłosuję za Burger Kingiem (tylko nie ma go w ankiecie).
A w ogóle to wątek nieładnie się wciska w tematykę Hydeparku a ja nie lubię cwaniactwa.
Ja polecam zestaw z MC bigmac tortila średnia cola i średnie frytki![]()
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
Zgadzam się, bardzo dobre burgeryniestety mało tego. We Wrocławiu był kiedyś, dawno temu, a teraz jest w tym miejscu salon rowerowy :-) Otworzyli co prawda nowy w centrum handlowym Mongolia ale tam nie jeżdżę na foty, ba, nawet tam jeszcze nie byłem mimo że straszy już od ponad pół roku.
Pominęliśmy też hot-dogi ze stacji benzynowych. Te jadałem bardzo często podczas powrotów z sudeckich plenerów bo po drodze było a i kawki można się było napić nienajgorszej (tylko espreso trzeba kupować, bo duża czarna to lura). Niemniej głosu na hot-dogi z Orlenu bym nie oddał, bo mi się już całkiem przejadły, zwłaszcza ze skłądają się głównie z musztardy :-D
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj