Jak w tytule, impreza odbywa sie na kortach KS Warszawianki ul. Merliniego 2. bilety mozna zamowic na ticket online
mam jednak pytanie do osob bardziej obeznanych z fotografowaniem na takich imprezach, zdobylem z firmy wejsciowki na caly turniej i chcialem sie wybrac z aparatem zeby porobic zdjecia, jednak zmartwil mnie pewien zapis w regulaminie (impreza z cyklu ATP International Series):
czy mam przez to rozumiec ze nie bedee w stanie wziasc sprzetu i zrobic kilku zdjec?? w sumie z moja biala lufa raczej latwo bede zauwazony.Zabrania się robienia zdjęć z flashem, filmowania lub w jakikolwiek inny sposób utrwalania przebiegu rozgrywek. Wczasie meczów zabrania się również korzystania z telefonów komórkowych. Podczas rozgrywania poszczególnych gemów publiczność powinna zachować ciszę i nie przemieszczać się na trybunach. Przemieszczanie się jest dozwolone w czasie przerwy po rozegraniu nieparzystej liczby gemów.
edit: gdzie ew. mozna by otrzymac akredytacje zeby porobic sobie zdjecia na wlasny uzytek? fotografia to moje hobby i na tytm nie zarabiam, ale kusi mnie nowe doswiadczenie jak obstrykanie turnieju tenisowego.