Strona 15 z 15 PierwszyPierwszy ... 5131415
Pokaż wyniki od 141 do 143 z 143

Wątek: 24-105 f4L oficjalnie (!)

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Ja brałem z Interfoto.
    oj do nich mam duży opór, po tym jak się napaliłem na 200/2.8L i zostałem z kwitkiem, bo oferowali mi obiektyw, którego nie mieli. komisiarze jedni :-( z drugiej strony racja - te obiektywy gdzieś muszą wypłynąć. tylko to może była kwestia niekompatybilności tych egzemplarz z cyfrą - tak sobie myślę.

wpadłem na taki pomysł, żeby zapisywać SN obiektywu, który testuje. może to się przyjmie? :-) te felerne nie były by już*niespodzianką. z drugiej strony sprzedający też czytają te forum :-)

PS. przepraszam za offtopic. znalazłem buga :-) jak robię edit to się asteriksy pojawiają jak powyżej.
    gra i buczy bebop

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    także z góry przepraszam ale tak może nadal być.
    Nie ma za co przepraszac ...po prostu bylem ciekaw czy przypadkiem czegos nie rozumiem choc domyslalem sie, ze to macowkowa zlosliwosc

KONIEC OT

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    owpadłem na taki pomysł, żeby zapisywać SN obiektywu, który testuje. może to się przyjmie? :-)
    Heh, na ten sam pomysł wpadłem po drugim testowanym 24-70, który miał problemy dziwnie podobne do pierwszego (w tym samym sklepie, gdzie oczywiście zapewniali mnie, że to "nówka, właśnie przyszła" ;-) )

Strona 15 z 15 PierwszyPierwszy ... 5131415

Uprawnienia umieszczania postów