Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 166

Wątek: [Góraszka]Piknik samolotowy 4 i 5 czerwca

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Kiedys byl taki zespol 'Zelazny' na Goraszce - http://www.zelazny.azl.pl (dwoch pilotow zginelo z mies po goraszce w 2003r.).... ale co oni robili!?!?! Startowali na trzech roznych typach samolotu Zlin polaczonych lancuchami za skrzydla (pewnie plastikowe lancuchy) ale wracali z akrobacji z niepozrywanymi!!.... Mistrzostwo Swiata !.... no ale my tu gadu-gadu a tu trzeba wychodzic na plenerek :-)
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 04-06-2005 o 07:38

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z racji pogody moj stroj z opisu nieco sie zmienil - nie bedzie czarnych d\zinsow a kremowe shorty 8) . Ale pewnie i tak nikt nie przeczyta a koszulke najlatwiej rozpoznac. Aha - NIE mam napisu DIGITAL na pasku 8)

Domyślnie

No i po wszystkim - więcej stania niż strzelania.
    O dziesiątej przy bramce 2 nie było nikogo ze sprzętem, nie licząc faceta z Nikonem. To byłeś ty Vitez?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Woo
    No i po wszystkim - więcej stania niż strzelania.
    Hmmm... ja tam 5GB zdjec przynioslem .

O dziesiątej przy bramce 2 nie było nikogo ze sprzętem, nie licząc faceta z Nikonem. To byłeś ty Vitez?
    Ta... wnerwilem sie na brak szkla 17-80 dobrej jakosci w Canonie i zmienilem system

A tak serio to bylem raczej "okolo 10" a dokladniej 10:30 i bramka nr 1 wchodzilem.
    Po koszulce naprawde bylo mnie latwo poznac

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Malo strzelania? ja mam okolo 800 fotek jeszcze nie policzylem bo musze zrobic miejsce na dysku :-) ciezka noc sie zapowiada :-), na plyte lotniska nie wszedlem bo wlasciwie nie bylo to dobre miejsce do focenia, czesc pokazu byla by za plecami patrzac na pas... jedynie statyczną wystawke mozna by bylo pofocic... ale statyczna mnie nie pociaga... :-).. i obstawialem jedno miejsce czyli poczatek pasa tam gdzie byly starty przez wiekszosc dnia bo kolo 16 zmienil sie wiatr i starty byly z drugiej strony...

NIe byla to najlepsza Goraszka ale byla to ciekawa Goraszka co prawda nie AirShow a tylko piknik ale dania na pikniku wysmienite.. choc malo i bywaly momenty ze nic sie nie dzialo po 30 min... a jutro ma padac i niskie chmury :-)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a ja sie coraz powazniej nad Poznaniem zastanawiam... maja byc fajtery 8) . Ale to juz OT.
    Zdjecia swoje z Goraszki pokaze... za tydzien? (moze ze dwa, trzy apetizery wczesniej)

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    Malo strzelania? ja mam okolo 800 fotek
    No, 800 fotek z airshow to jest mało

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    No, 800 fotek z airshow to jest mało
    po pierwsze primo to jakies 6GB - mi narazie wystarczy.. a po drogie primo to nie byl AirShow tylko Piknik Goraszka

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Wróciłem. Opalony i z 1.3k zdjęć. Może kiedyś coś pokażę

Troche inna klasa niż Payerne, nawet ludzi pod barierkami mniej :> A F-16 zupełnie zawiodły. Przyleciały i poleciały. NIC nie zrobiły!

I tank jeszcze nawalał! Przez 30min chyba z nim walczyłem, jeśli nie lepiej.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Oj ja najwczesniej to sie jutro zabiore z obrobke zdjec... ale juz widze kilku kandydatow do pkoazania..
    A co do slonca to nie tylko ciebie przypieklo, chociaz reasumujac pogoda (jak na to co zapowiadali) to byla super

Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów