chyba już coś mogę dać![]()
pod parasolem
zamyślona
![]()
chyba już coś mogę dać![]()
pod parasolem
zamyślona
![]()
Obydwa nowe zdjęcia rewelacyjne, normalnie zbierałem szczękę z podłogi :grin: Może tylko ciut bym kontrast podbił ale to już chyba kwestia gustu.
ostatnie świetne
gratuluję
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Niesamowite ... jakim cudem Canon A610 robi takie zdjęcia, jaka to soczewka i jak przymocowana?
Kolejny raz widać że to nie aparat robi zdjęcia! Aż boje się co pokazałbyś mając jakieś porządne lustro...
Gratulacje!
czarny aparat z białym obiektywem ...
pod parasolem perfekcyjne. Zamyślona trochę za ciasny kadr z lewej i dołu, ale i tak bardzo dobra. Trzymasz poziom a nawet jest lepiej.
Miłego dniamoja www
O taaak pierwsze co mi przyszło do głowy po chrząknięciu ze zdumeinia to "rewelka" !![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Świetne te zdjęcia, fajnie doświetlone, ciekawe kadry. Kiedyś podpinałem do Canona S1 IS Heliosa 58mm poprzez tuleję i pierścień odwrotnego mocowania, ale nie udało mi się zrobić nic nawet zbliżonego do tego, co tu zobaczyłem. Gratuluję!![]()
.
Przyznaj się. Umyłeś żabę przed zawieszeniem na gałęzi?:wink:
Wszystkie super, a ostatnie dwa: miodzio.