Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: przywitanie

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

hmmm kolorystyka avatara sugeruje troche inne rzeczy : ) uwielbiam film "swięci z bostonu" lub jak kto woli "boondock saints", stad napisy nad moja osoba (wiem wiem, malo czytelne : ) "veritas" oraz "aequitas" lubie tez bardzo zespol carrantuohill, kolorystyka zas nie tyle mojego avatara co mojego pokoju wlasnie bo tam zdjecie bylo robione, a na zdjeciu wspomniana juz moja osoba w swetrze po dziadku w kolorze bordowym lub marmeladowym jak kto woli : ) pozdro...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    no tak oferta niezla ale korzystajac z przesylki znajomego ze stanow moge miec go juz za 1000, z wszystkimi kosztami : ) mam nadzieje ze sie powiedzie
    Niby trochę oszczędzasz, ale tu za to masz gwarancję i naprawy na miejscu
    a pamiętać trzeba, że to szkło optycznie jest bardzo dobre
    ale mechanicznie daje wiele do życzenia...
    Poza tym, jest szansa potargować się trochę co do ceny - kupowałem już u nich kilka razy i zawsze coś udawało się wynegocjować

Cytat Zamieszczone przez thorin
    [...]
    a propos stolycy, to ja tam wcale blisko nie mam : )
    ale oni wyślą to do Ciebie, gdzie tylko sobie zażyczysz..

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

co racja to racja Kubek, ale ie szkiel sie psuje bez powodu ? nie sadze zeby ten tamron bez zadnego uderzenia, maczania w piachu, nurkowania w wodzie bez oslony, lub wbijania nim sledzi do namiotu, mial sam z siebie przestac dzialac : ) gwarancja gwarancja, ale w mojej biednej kieszeni 500 peelenow oznacza plecak lowepro i 50 f1,8 w nim zapakowany... dla mnie to naprawde duzo, jak za dwa lata sie skonczy gwarancja to przynajmniej tyle zamiast niej mi zostanie : ) jesli jednak cos sie z nim stanie to wysylam Ci absintha : )
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów