po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
ale jak z cashbackiem u niego? kilka razy chciałem coś kupić ale jak zapytałem o cashback to odpowiedz zawsze była negatywna
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
kupiłem ostatnio body. Nawet można się było dogadać na pudełko z samym body lub body+kit. Cashback zrealizowałem. Jestem zadowolony.
Mordo Ty moja !
Kupiłem tak samo 40D z zestawu z kitem. Na pudełku miałem kod, wyciąłem wysłałem, zamiast paragonu wysłałem ksero gwarancji i dostałem cashback. Polecam tego człowieka. Odkąd chadzam na giełdę foto w stodole (będzie już z 7 lat) to zawsze go widuję tam - to jest jeden z niewielu już stałych (charakterystycznych) sprzedawców z giełdy.
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
buehhe, ja tu widzę niezły burdel (w Irlandii) - ciekawe, czy jakbyś wysłał metkę od "przedmiotu dmuchanego rekreacyjnego" to też byś dostał![]()
lepsze jutro było wczoraj
Nie no, na gwarancji wpisane było że to 40D i nawet cena była i data zakupu (wszystko wpisane ręcznie). Paragonu nie miałem, choć dostałbym gdybym podjechał do końca miesiąca do niego do sklepu, ale nie dałem rady.
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Gosc wyglada na solidnego, a ceny ma czasem nie do przebicia (trzeba dzwonic, bo to co na stronie WWW przewaznie jest nieaktualne). Ma za to sprzet z roznych dystrybucji i w roznej formie (np. bez pudelka i papierow).
Troche slabo z testowaniem przy odbiorze, mozna w Stodole, ale tam warunki do sprawdzenia sa slabe. Chyba najlepiej
podjechac do goscia jak kto ma czas.
Hey, ozywie na chwile stary watek: czy ktos ostatnio kupowal cos u tego Pana? Chce zakupic 17-40L za 2300, prosze o jakies opinie![]()
Kupowałem u tego Pana 70-200 F/2.8 L IS , i nie jestem zadowolony z transakcji. W mailach itp zawsze była informacja o fakturze podczas odbioru sprzetu faktury nie było, nie było nawet zwykłego paragonu fiskalnego tylko jakaś wypisana odręcznie gwarancja, zadzwoniłem na żytnią i na podstawie tego świstka nie realizują gwarancji. Otrzymanie odpowiedniego dowodu sprzedaży było bardzo kłopotliwe i ostatecznie moglem zaliczyc go w koszty w innym miesiącu niz planowalem pierwotnie co zupelnie zmianilo cala sytuacje. Do tego sam sprzet głównie pochodzi ze Stanów i Japonii (sprzedawca sam to przyznał w rozmowie telefonicznej - bardzo często pez pudełek - po jakiś wystawach ) więc ostatecznie sam nie wiem co się stanie kiedy obiektyw trafi do serwisu, czego wolalbym nie sprawdzac, wiec jesli komus nie szkoda nerwow i nie boi sie ryzyka to jest to sprzedawca dla niego... ja nie polecam!
Ja dwa obiektywy u niego kupowałem. Jeden używany, drugi nowy (pochodzący z zestawu kit) i jestem zadowolony z zakupu.