Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: FotoTaniej

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie FotoTaniej

wyciągnięte z innego wątku:
    Cytat Zamieszczone przez jools Zobacz posta
    ja kupowałem u gościa z fototaniej (http://www.fototaniej.pl/)
    cenowo ok, można coś utargować i ewentualnie wcześniej się na coś konkretnego umówić, gość trochę zakręcony ale ogólnie sympatycznie
    Potwierdzam przedmówce
    "łykłem" od gościa 16-35 2.8 L II i 24-70 2.8 L jestem zadowolony i z ceny i ze szkieł

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

ale jak z cashbackiem u niego? kilka razy chciałem coś kupić ale jak zapytałem o cashback to odpowiedz zawsze była negatywna
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Początki nałogu

Domyślnie

kupiłem ostatnio body. Nawet można się było dogadać na pudełko z samym body lub body+kit. Cashback zrealizowałem. Jestem zadowolony.
    Mordo Ty moja !

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Kupiłem tak samo 40D z zestawu z kitem. Na pudełku miałem kod, wyciąłem wysłałem, zamiast paragonu wysłałem ksero gwarancji i dostałem cashback. Polecam tego człowieka. Odkąd chadzam na giełdę foto w stodole (będzie już z 7 lat) to zawsze go widuję tam - to jest jeden z niewielu już stałych (charakterystycznych) sprzedawców z giełdy.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Bywalec Awatar Allensteiner
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

buehhe, ja tu widzę niezły burdel (w Irlandii) - ciekawe, czy jakbyś wysłał metkę od "przedmiotu dmuchanego rekreacyjnego" to też byś dostał
    lepsze jutro było wczoraj

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Nie no, na gwarancji wpisane było że to 40D i nawet cena była i data zakupu (wszystko wpisane ręcznie). Paragonu nie miałem, choć dostałbym gdybym podjechał do końca miesiąca do niego do sklepu, ale nie dałem rady.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Początki nałogu

Domyślnie

Gosc wyglada na solidnego, a ceny ma czasem nie do przebicia (trzeba dzwonic, bo to co na stronie WWW przewaznie jest nieaktualne). Ma za to sprzet z roznych dystrybucji i w roznej formie (np. bez pudelka i papierow).
    Troche slabo z testowaniem przy odbiorze, mozna w Stodole, ale tam warunki do sprawdzenia sa slabe. Chyba najlepiej
    podjechac do goscia jak kto ma czas.

Dopiero zaczyna Awatar Bulka
    Miasto
    Warszawa/Kielce

Domyślnie

Hey, ozywie na chwile stary watek: czy ktos ostatnio kupowal cos u tego Pana? Chce zakupic 17-40L za 2300, prosze o jakies opinie

Domyślnie

Kupowałem u tego Pana 70-200 F/2.8 L IS , i nie jestem zadowolony z transakcji. W mailach itp zawsze była informacja o fakturze podczas odbioru sprzetu faktury nie było, nie było nawet zwykłego paragonu fiskalnego tylko jakaś wypisana odręcznie gwarancja, zadzwoniłem na żytnią i na podstawie tego świstka nie realizują gwarancji. Otrzymanie odpowiedniego dowodu sprzedaży było bardzo kłopotliwe i ostatecznie moglem zaliczyc go w koszty w innym miesiącu niz planowalem pierwotnie co zupelnie zmianilo cala sytuacje. Do tego sam sprzet głównie pochodzi ze Stanów i Japonii (sprzedawca sam to przyznał w rozmowie telefonicznej - bardzo często pez pudełek - po jakiś wystawach ) więc ostatecznie sam nie wiem co się stanie kiedy obiektyw trafi do serwisu, czego wolalbym nie sprawdzac, wiec jesli komus nie szkoda nerwow i nie boi sie ryzyka to jest to sprzedawca dla niego... ja nie polecam!

Domyślnie

Ja dwa obiektywy u niego kupowałem. Jeden używany, drugi nowy (pochodzący z zestawu kit) i jestem zadowolony z zakupu.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów