drugie fajne. Reszta mi jakoś tak nie pasuje, może warto byłoby spróbować trochę dłuższych czasów w celu uchwycenia dynamiki (lub ew 'panningu').
Pozdr.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
a to nie czasem sprot zwany także parkour??
foty fajne, zwłaszcza 3![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Mi się podoba 1szkoda, że gość nie skoczył trochę dalej od ściany, ale i tak ciakawy cień wyszedł
![]()
Nie znam się na tym ale CHYBA parkour to po prostu szybkie pokonywanie przeszkód, natomiast freerunning to pokazówka.
Cień próbowałem usunąć lampą (wyzwalana z dołu, lekko z prawej, oczywiście poza kadrem), ale liczba przewodnia około 40 nie daje rady silnemu słońcu.Zamieszczone przez Jedi
Dzięki za komentarze ;-)
Mi tez druga sie podoba najbardziej Le Parkour i freerunning to nie to samo, roznica taka ze parkour to sztuka przemieszczania sie, a freerun to pokazowka, trudne i ekstremalne trick.
Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSMdzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D
ok, rozumiem. wcześniej nie zauważałam różnicy między trixz a akrobatyka, teraz umiem już rozróżniać zarówno te dwa sporty jak i parkour z freerunning <dumna_z_siebie>
Czekam na więcej fot. Uwielbiam wszystko co choćby w części jest związane z akrobatyką itp.