Z wszystkich urzekła mnie 2 oraz 3 fajne ujęcia. Zamrożenie fajnie wygląda,lecz byłbym ciekaw jak by wyglądało na trochę dłuższym czasie![]()
Z wszystkich urzekła mnie 2 oraz 3 fajne ujęcia. Zamrożenie fajnie wygląda,lecz byłbym ciekaw jak by wyglądało na trochę dłuższym czasie![]()
W pierwszym niepotrzebna jest moim zdaniem trawa w dole kadru.
Drugie - rewelacyjne, choć usunął bym blok z tła.
Trzecie - nie będę się czepiał krzaków, bo zdjęcie palce lizać![]()
Regulamin pkt 8.
Nie przychodzi mi do głowy co złego można powiedzieć o tych zdjęciach... więc co dobrego:
4. Rewelacyjny pomysł z miejscem umieszczenia i źródłem światła. Dzięki temu główny obiekt dobrze oświetlony przy jednoczesnym, delikatnym oświetleniu otoczenia które nadaje fajny klimat.
I tu pytanie czy to przypadkiem nie efekt zabawy w HDR?
6. Ciekawy pomysł na kadr. Kurz unoszący sie po wyskoku stanowi tutaj chyba o dynamice zdjęcia. Bomba
7. Znów przykład bardzo ciekawego światła i jednocześnie kompozycji.
9. Fajny klimat ale nie zabardzo wiadomo co się tam dzieje (aczkolwiek nie wiem czy jest to minusem)
Oby tak dalej!
pozdrawiam
Kwanon
Kolega chyba czyta blog strobist.com4. Rewelacyjny pomysł z miejscem umieszczenia i źródłem światła. Dzięki temu główny obiekt dobrze oświetlony przy jednoczesnym, delikatnym oświetleniu otoczenia które nadaje fajny klimat.
I tu pytanie czy to przypadkiem nie efekt zabawy w HDR?raczej to nie hdr a ekspozycja coś a'la -1,5 ev na niebo + dopalenie flashem
Pozdrawiam,
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
4 to przede wszystkim pomysł, podobny jak ten o którym wspomniał robgr85, rzeczywiście ze strobistów, ale niestety efekt był za słaby, więc musiałem sobie pomóc techniką HDR. Reszta - uwierzcie, mało obróbki, nie licząc ostatniego zdjęcia.
Wszystkich zapraszam do mojej galerii, gdzie będę prezentował inne zdjęcia.
Link:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=35037
Pozdrawiam!
kolejny raz zachwycona jestem...
foty gdzie robione?
W moim miasteczku na budowie. Wieczorem, bo wtedy brak robotników![]()