Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Ochrona LCD - szkło hartowane

Zablokowany

Domyślnie

Był ktoś na forum kto napisałem skargę do jakiegoś urzędu (nie pamiętam jakiego) i mu sprzedali potem. Łaski nie robią, płacisz i bierzesz zamówioną część. Przede wszystkim to nie polska firma tylko japońska i to nie oni ustalają zasady.

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie Odp: Ochrona LCD - szkło hartowane

Czy ktoś z obecnych korzysta z czegoś takiego? Sprawdza się to? Bo wydaje mi się, że po pierwsze - może się trochę ruszać, a po drugie może pod to włazić kurz. Ktoś testował w boju i może podzielić się wrażeniami?

Kumpel to kupił i szybko wywalił ciągle mu klapało przy wyjmowaniu z torby i łapało kurz. Sądzę że może też łapać piasek i rysować LCD ale sam tego nie miałem bo zdecydowanie wolę zwykłe szybki które doskonale przylegaja

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Też miałem obawy co do solidności, ale na 5D3 trzyma się solidnie, nic nie kłapie. Owszem ta osłona nie jest tak szczelna jak wersja klejona, ale zawsze można w każdej chwili zdjąć i przeczyścić telewizor. Po 3 miesiącach nie zauważyłem niczego niepokojącego. Dodatkową zaletą jest również ochrona wizjera. Osoby noszące okulary mogą narzekać na dodatkowe odsunięcie oka od wizjera, przez co trudniej obserwować naroża kadru. Niemniej ja sam, mimo noszenia pingli, nie mam z tym problemów.
    Pstrykadełka, słoiki, staza, cztery duże koła i trzy anteny.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów