Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Sklep w Trójmieście ze sprzetem

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Sklep w Trójmieście ze sprzetem

Poszukuje dobrego sklepu ze sprzetem foto (Canon) w Trójmieście. Chciałbym namacalnie wiedziec co kupuje. W szczególności poszukuje szkiełek i filtrów. Może coś takiego już zlokalizowaliście.
    Ostatnio byłem w klepie niedaleko Młyna (Gdańsk), niestety bardzo miły pan przedawca powiedział mi, że nie może otwierac pudełek, no chyba ze odrazu za to zapłace

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

www.cyfrowe.pl (Gdańsk)
    www.foto-net.pl (Sopot)
    Foto-Mat (Gdynia na Maksymilianie)
    Nie wiem czy będą Ci rozpakowywać filtry.

Bywalec Awatar 27rav
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Jest jeszcze BlueSklep w Pruszczu
    http://www.bluesklep.pl
    Canon 40D, Canon EOS M, Sigma 10-20/4-5.6, Canon 24-105/4 L IS USM, Canon 28/1.8 USM, Canon 50/1.4 USM, Canon 85/1.8 USM, Canon EF-M 18-55/3.5-5.6 IS, Speedlite 430EX, Speedlite 90EX

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Dzięki za namiary
    PS.
    Filtrów nie muszą rozpakowywac, najbardziej chodzi mi o szkiełka
    Pozdrawiam

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Jest jeszcze jeden gościu co ma Tamrony w 3city. Tylko że to sklep internetowy (w pełnym tego słowa znaczeniu) i odbiór jest w prywatnym mieszkaniu. Jakbyś chciał to poszukam namiarów.

Domyślnie

ogólnie jeśli chodzi o sklepy (w prawdziwym tego słowa znaczeniu) to w trójmieście, jeżeli takowe są, to świecą pustkami. Może ktoś kiedyś wpadnie na pomysł otwarcia jakiegoś dużego sklepu z L-obiektywami - będę stałym klientem Trochę poza tematem - najlepiej poszukać sobie dobry sklep internetowy. Ja osobiście polecam www.foto-bogutti.pl. Profesjonalnie i idą na rękę
    Pkt 8 regulaminu forum

Bywalec

Domyślnie

W foto-necie otworzyli mi filterek bez problemu, choć nie zauważyłem, czy miał jeszcz plombę, czy też już był otwarty wcześniej.

Bywalec Awatar 27rav
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Z tego co mi wiadomo to w cyfrowe.pl w Gdańsku na ul. Kartuskiej można sobie sprzęt zobaczyć przed kupnem. Kupowałem u nich kilka rzeczy i widziałem też niezdecydowanych klientów wokół których leżały np. rozstawione ze 4 aparaty i nikt nie robił im problemów że się długo namyślają.
    Canon 40D, Canon EOS M, Sigma 10-20/4-5.6, Canon 24-105/4 L IS USM, Canon 28/1.8 USM, Canon 50/1.4 USM, Canon 85/1.8 USM, Canon EF-M 18-55/3.5-5.6 IS, Speedlite 430EX, Speedlite 90EX

Domyślnie

Potwierdzam. Zarówno w cyfrowe.pl jak i w Foto-necie można sprzęt przetestować, oczywiście o ile mają go na stanie.

Do tego pozostają Tobie sklepy abfoto (vis a vis starego młyna w centrum Gdańska i w galerii Medison) - choć tam teraz głównie nikon gości, oraz fotojokery w centrach handlowych.

Co do tamrona, to spokojnie można sprzęt przetestować w firmie FOTO-TECHNIKA - to wyłączny dystrybutor na Polskę (mieszczą się na osiedlu Mickiewicza w Gdańsku)
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Moist
    Guest

Domyślnie

Dokładnie foto-mat na wzgórzu i komis fotograficzny niedaleko c.h BATORY bodajże naprzeciwko lewiatana

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów