Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Cenienie się...

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanzibar Zobacz posta
    Niech sobie zaklepie termin u Kaliny. W temacie sesji ślubnych to ścisła czołówka w Polsce! Może ktoś robi równie dobre zdjęcia, ale lepsze trudno sobie wyobrazić.
    No no ... nie sądzilam, ze mam tu takie prężne lobby

Cytat Zamieszczone przez zanzibar Zobacz posta
    Ale jak ktoś jest snobem, to może lepiej się czuje jak zapłaci 10 tys.?
    Czas podnieść stawki
    Pkt 8 regulaminu forum

Coś już napisał
    Miasto
    poza PL---Dublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josif Zobacz posta
    Wierzę w to, że ktoś płaci 10 000 za ślub. Ceny rosną, ludzie więcej wymagają, ludzie są w stanie płacić za to, czego wymagają. Nowobogackich, którzy zapłacą tyle, żeby się pochwalić że tyle zapłacili też nie brakuje. Naprawdę wesela o budżecie 100 000 zł nie są dziś w Polsce unikalne.
    Inna sprawa, że usługi za takie pieniądze nie muszą wcale być usługami z najwyższej półki. Nie wyobrażamy sobie czasem za jakie gnioty ludzie biorą potężne pieniądze, ile najgorsi prowincjonalni chałturnicy potrafią wyciągnąć za dokumentację firmowego eventu czy ślub tylko dlatego że mieli dobry kontakt u tego kto organizował imprezę.
    Może (być może mityczny) pan od 10 00 wcale nie jest taki dobry. Może po prostu jest drogi i przez to zatrudnianie go jest formą lansu?

zgodze sie z tym co napisales....lecz tak jak napisalem wczesniej- ze nie wierze ze ktos na stronie na dzien dobry ma podana cene 10.000, tak jak sie to czesto widzi, pakiet ble ble01 - 10 000, pakiet ble02 itd...co do sum za sluby/wesela to zgodze sie ze calosciowo (sumarycznie) to idzie w ogromne pieniadze ;-))

pozdrawiam i milego dnia;-)

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Czy sądzisz, że stawki na stronie to dobre rozwiązanie? Cena powinna być dostosowana do klienta, a są też tacy no nie będe twierdził, że wtym zawodzie, ponieważ osobiście nie spotkałem się, ale pierwsze pytanie w rozmowie z potencjalnym klientem brzmi: Skąd mam pan(i) mój numer telefonu? Są ludzie którzy pracują tylko z polecenia, jak np. Hitch i jakoś dają sobie w życiu radę
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez obywatelgc Zobacz posta
    Fakt ludzie się nie szanują tu przyznaje Ci 100% racji,
    jeżeli Ty sie szanujesz to chylę czoła przed Tobą bo nie wielu jest takich ludzi,
    ale jak można sie pytać człowieka czy można podać jego ogólnodostępna stronę www to tego nie rozumiem i zapewne wielu na tym forum,
    nadal nie znam adresu strony i zapewne go nie poznam
    i już nie chcę znać

Pozdrawiam

ps już na tym forum gdzieś ktoś napisał że za gościa co robi 10 zdjęć za 10 tyś
    ludzie chcieli poznać jego twórczość i tez sie nie doczekali mam nadzieją że to nie byłeś Ty
    Masz słuszną nadzieję, to nie byłem ja
    Ostatnio edytowane przez unicorn78 ; 26-05-2008 o 16:42 Powód: Automerged Doublepost

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów