Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: 50e u niechciana podwojna expozycja :P

Domyślnie 50e u niechciana podwojna expozycja :P

Witam dorwalem sie do 50e ,ze sprzetu jestem masakrycznie zadowolony ale mam jedno pytanie.
    Na 36 klatek jedna naswietlila sie podwojnie (tak jakos w srodku filmu) reszta idealnie...
    Poprostu film sie nie przesunal...zastanawiam sie czym to jest spowodowane ?
    pamietam ze przed tym podwojnym zdj wypialem gripa i podpialem jeszcze raz...czy to mzoe byc przez to ?
    Nie przejmowac sie tym i focic dalej ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Canon 50 posiada mozliwosc kilkakrotnego naswietlenia klatki obrazowej.Opisane w instrukcji na str,53.Przycisk jest na tylnej sciance.Mysle ze nieswiadomie go przycisnąłes.Pozdrawiam.

Domyślnie

Tzn ja o takiej mozliwosci wiem,pierwsze co robie to czytam instrukcje od a do z :P
    Ale bycmoze rzeczywiscie zrobilem to jakos nieswiadomie :PPP i mam taka nadzieje :P

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

jeżeli jedna klatka, to raczej na pewno przypadkowo. jak by się mechanika przesuwu filmu spierdzieliła to w Canonie już do końca.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

jak jest jakaś w miarę to pokaż
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Uprawnienia umieszczania postów