O rany... nie za dużo tych zdjęć na raz???
Te pierwsze (od 1 do 8) fajnie się ogląda, ciekawy pomysł na reportaż. Ale już kolejne jakoś nie bardzo, szczególnie te mocno PSute mi nie podchodzą...
O rany... nie za dużo tych zdjęć na raz???
Te pierwsze (od 1 do 8) fajnie się ogląda, ciekawy pomysł na reportaż. Ale już kolejne jakoś nie bardzo, szczególnie te mocno PSute mi nie podchodzą...
Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams
Witam. Trochę mam wrażenie, ze poszedłeś na ilość.
Czym się różnią 3a i 6a?
7 jak dla mnie coś dziwnego stało się z tłem, zupełnie padłu kolory, na 7a tańczący trochę ginie na tle tłumu
9-11 modelka trochę bez wyrazu, na 11 popłynęła ostrość dodatkowo, chociaż kadr najciekawszy
26 przewraca się w lewo
Widoczki fajne, chociaż ta zieleń waląca po gałach trochę mnie drażni (pomimo, że lubię zielony)
Pozdrawiam
na ilosc mowisz, raczej nie bo to sa zdjecia z dlugiego okresu czasu![]()
dzieki za wypowiedzenie się, Pozdrawiam![]()
Nowe Prace, Tak własnie widze miasto Bydgoszcz![]()
31.
32.
33.
34.
35.
36.
![]()
Miasto jakby znane... Ale to jest raczej swobodna interpretacja graficzna, niźli fotografia. Nie twierdzę, że odbieram to negatywnie, ale chyba raczej wolałbym to oglądać na portalu grafiki.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
hdr..
Dla 14tki to aż napisałem właśnie swój pierwszy post na canon board.
Oczywiście na HDRach się nie znam, ale moim zdaniem ich idea - podobnie jak w przypadku efektów specjalnych w filmie) polega na tym, że nie powinno być widać obróbki komputerowej. Twoje prace zaś, to po prostu grafika.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=