Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: [bruckner] Wera

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Mnie się oba podobają bardzo - dobre, ciekawe kadry. Faktycznie na 2 może i trochę uciekła ostrość, ale jest to raczej wina słabego Af w 350d - w terenie na małym wyświetlaczu o słabej rozdzielczości raczej nie da się ocenić tak małego przestrzału ostrości jak właśnie na tym zdjęciu. Co mnie razi to właśnie bardzo "poważne" podejście ludzi do fotografi. Każde zdjęcie traktujemy jakby miało iść na jakiś konkurs, czy do druku w jaikmś magazynie. Czy taki mały przestrzał ostrości musi zdyskwalfikować to zdjęcie? Dla mnie bez sensu. Te zdjęcia na prawdę są dobre.
    Miłego dnia
    moja www

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja tam się nie znam, ale się podobają :-) Oba kadry bardzo mi podchodzą. Co do ostrości w nr 2 to podratowałbym lekkim blurem na pierwszej kolumnie i doostrzeniem modelki.
    A sama modelka super! Jak ja wam ich zazdroszczę! "Moje kobiety" mają alergię na obiektyw i niemal siłą je muszę (albo podstępem) A na przygotowanie kadru mam może max 2 sekundy zanim spróbują mnie zabić
    Body, stałki, zoomik

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

dzięki za kommenty

tomdz nawet nie masz pojęcia jak długo musiałem ją nakłaniać i jaka była skrępowana... (że nie wspomnę tu o sobie)
    z tym portretem to wcale tak łatwo nie jest :P
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

proszę o krytykę, w miarę konstruktywną, chciałbym się dowiedzieć jeszcze coś niecoś o tych zdjęciach :P
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów