6 bez sensu, 7 też nieciekawe mimo, że sfotografowane całkiem nieźle (kadr), 9 straciło na wartości przez to, że jest małe. Pozostałe - po prostu jestem pełen podziwu! Bardzo dobrze kadrujesz. Jeśli chodzi o to, że robione kompaktem minolty to nie ma to w ogóle znaczenia. Czekam na więcej i pozdrawiam.
Miłego dniamoja www
a ja mam sentyment do fotografii wszelkiego rodzaju ławek i dlatego 6 mi się podoba, może trochę inne ujęcie, 7 też fajna
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Dziękuję za zainteresowanie. O Minolcie wspomniałem ot tak jako nawrócony ;-) a co do ławeczki tak miało być prosto bez kombinacji prosto w twarz :-)
9: nie chciałem rozwalać szyku wątków.
Spox, jak dla mnie super, zwlaszcza, ze to malpka strzelone
Najbardziej podoba mi sie 1, 2 i 7. Reszta OK, ale tylko OK. Oby tak dalej![]()
...ani krzty talentu + 1,5kg sprzetu...
(40D + T 17-50 /f2.8 i glod na wiecej)
mi sie tylko 8 podobaciekawy pomysł, ładna kompozycja
![]()
kaktus fajnie podświetlony![]()
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Witam.
Fajne, jednak jakieś takie "pocztówkowe". Brakuje tylko jakiegoś hasełka/cytatu i można wrzucać do eMPiKu.![]()
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Dzięki za uwagi. Pocztówkowe powiadasz.... może.... nie ukrywam że podczas fotografowania raczej nie myślałem o wielkich sprawach, miały być po prostu miłe dla oka więc myślę że w jakimś stopniu osiągnąłem cel.
może następnym razem spróbuję coś innego