Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Wasze doświadczenia z silnym polem elektromagnetycznym?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amat Zobacz posta
    Chcesz się widze spierać z faktami i udowadniać że to co jest widzialne i słyszalne DOKŁADNIE podczas wzrostu wilgotoności powietrza wraz z efektami radiowymi (zakółceniami) NIE MA ZWIĄZKU ?
    Proszę bardzo.
    Ale to nie zmieni w żaden sposób rzeczywistości.
    Ty wiesz swoje,ja to znam z rzeczywstości łącznie z efektami jakie to wywołuje.
    Nie wiem o czym pisze? I niech ci będzie,nie będe się spierał w oczywistych kwestich, nie to forum,nie ten zakres.
    Białe jest czarne? A proszę bardzo, może być nawet różowe
    Widzisz, piszesz rzeczy które czasami mają się nijak do rzeczywistości a jak ktoś kto także posiada pewne doświadczenie w omawianych kwestiach zwróci Tobie uwagę udajesz obrażonego. Absolutnie nie chce się spierać ale z racji wykształcenia oraz wykonywanego zawodu (jestem elektrykiem) wiem bardzo dobrze o czym piszę i bardzo dobrze znam z praktyki wszystkie zagadnienia które poruszałem. Nie chcę po prostu abyś kogoś wprowadzał w błąd (i nie ma tutaj znaczenia czy rozmawiamy o aparatach, obiektywach czy polu elektromagnetycznym). Jeżeli twierdzisz iż niektóre Twoje wypowiedzi są faktami to wydaje mi się iż brakuje Tobie podstaw elektrotechniki a w takim układzie dalsza dyskusja jest bezsensowna.

Cytat Zamieszczone przez Amat Zobacz posta
    ... nie tylko zawodowo jestem związany z "elektrycznością"
    Nie obraź się ale osoba która sprzedaje bezpieczniki oraz żarówki w sklepie z materiałami elektrotechnicznymi także ma związek z "elektrycznością" :-).
    Ostatnio edytowane przez axk ; 26-05-2008 o 18:46
    EOS + Speedlite

Uprawnienia umieszczania postów