Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: pytanie o Canon EOS-1N w/ Power Drive Booster i nie tylko

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Van nie no oczywiście już dawno korzystam z channel mixer wydaje mi się z dobrymi efektami. tylko zaciekawiło mnie to co powiedział Macgyver
    Tym niemniej dzieki

pozdr.
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bruckner Zobacz posta
    Van nie no oczywiście już dawno korzystam z channel mixer wydaje mi się z dobrymi efektami. tylko zaciekawiło mnie to co powiedział Macgyver
    Tym niemniej dzieki

pozdr.
    spróbuję kupić kolorowe filtry (z wymówieniem) i zobaczę jak to działa
    na pewno podzielę się z wami samplami ...
    pamietam że w 20D można było pstrykać B/W w jpg i nawet symulować filtry z menu aparatu - nigdy tego nie próbowałem - musze sprawdzić czy 5D ma taka opcję.

wczoraj wywołałem i zeskanowałem trzecią rolkę - tym razem padło ILFORD DELTA 400 muszę przyznać że efekt bardzo mi się podoba - bardzo małe ziarno jak na ISO 400, nie jest tak kontrastowy ja Acros, ale ma bardzo bogate przejścia tonalne, ale więcej kontrastu niż TRI-X 400...

naświetliłem też pierwszy kolorowy negatyw PORTRA 400NC, z prześwietleniem na 200ISO, ale z tym muszę pojechać do fotolabu, robia tam Push/Pull za dodatkowe $3 zobaczę co wyjdzie
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów