Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: pytanie o Canon EOS-1N w/ Power Drive Booster i nie tylko

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Puszka EOS-1N dojechała !
    Pierwsza reakcja po naciśnięciu spustu migawki to... gęsia skórka ... klapnięcie lustra i dźwięk migawki to poezja!! a mnie się wydawało że 5d ma piękny klarowny głęboki dźwięk migawki ...
    nie podejrzewałem się o onanizm sprzętowy ale nie mogłem się opanować i klapałem przez dobre pół godziny, a jak przestawiłem na H- serię to już po prostu włos mi się na karku zjeżył ... żona tylko patrzyła jak na stukniętego
    jutro jadę po filmy, koreks i chemię do sklepu zobaczymy jak to cudo robi zdjęcia ...
    pozdrawiam

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Puszka EOS-1N dojechała !
    Pierwsza reakcja po naciśnięciu spustu migawki to... gęsia skórka ... klapnięcie lustra i dźwięk migawki to poezja!! a mnie się wydawało że 5d ma piękny klarowny głęboki dźwięk migawki ...
    nie podejrzewałem się o onanizm sprzętowy ale nie mogłem się opanować i klapałem przez dobre pół godziny, a jak przestawiłem na H- serię to już po prostu włos mi się na karku zjeżył ... żona tylko patrzyła jak na stukniętego
    jutro jadę po filmy, koreks i chemię do sklepu zobaczymy jak to cudo robi zdjęcia ...
    pozdrawiam
    Szczere gratulacje!!! Wiedziałem, że jak już weźmiesz go w łapę, to nie wypuścisz tak łatwo.
    Też mi trochę chrapki narobiłeś na 1N. Miałem go kiedyś, przez niedługi czas i byłem zachwycony.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Szczere gratulacje!!! Wiedziałem, że jak już weźmiesz go w łapę, to nie wypuścisz tak łatwo.
    Też mi trochę chrapki narobiłeś na 1N. Miałem go kiedyś, przez niedługi czas i byłem zachwycony.
    Nie martw się każda zabawka się w końcu znudzi 5D się znudził, to 1N się nie znudzi po za tym konsekwentnie poluje na eos3, a ostatnio po głowie zaczęły mi chodzić, jakieś myśli typu: leica, hass... i jak scenariusz będzie się układał tak ja przewiduje to Kwiatas, to niewykluczone że 1N poleci do Ciebie ... nie chcę Ci robić złudnych nadziei, ale jesteś pierwszy w kolejce, a aparat jest w dużo lepszym stanie niż się spodziewałem ...
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów