Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: pytanie o Canon EOS-1N w/ Power Drive Booster i nie tylko

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Nie mam się jeszcze czym pochwalić z "nowego zestawu" ale wygrzebałem kilka starych analogowych fotek które robiłem znajomego hasselbladem, był to wprawdzie mój debiut na średnim formacie i z świadomym fotografowaniem ludzi, pamiętam ze pierwszy raz trzymałem wtedy zewnętrzny światłomierz w ręce jednakże zdjęcia te z perspektywy czasu były dla mnie pewnym wzorcem w jakości (kontrast, wierność kolorów, nawet ostrość) i docelowym wyglądem dla moich cyfrowych fotek...
    25510008.jpg 25510011.jpg 25530002.jpg 25530007.jpg 25530008.jpg
    (skany z negatywu/slajdu w małej rozdzielczości bez najmniejszej obróbki w PS)

wiem że średni format to średni format, ale liczę ze swojego 1D N +eLe będę potrafił wycisnąć podobny efekt ...

żeby uzyskać podobny efekt na kilku swoich cyfrowych fotkach spędziłem długie godziny w PS ...
    pozdrawiam

prawda adamie? sredni format mam moc niby proste zdjecia ale duzo w nich mocy.
    pametasz jaka klisza to byla ?
    pzdr
    piotrek
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    aha w czym płukać negatywy żeby podczas schnięcia nie zostawały plamy?

ja do plukania uzywam Mirasol - Tetenala, rozcienczenia ajk na opakowaniu i czysciutka klisza , zero smug itp,
    dobry produkt.
    Ostatnio edytowane przez kitek ; 09-06-2008 o 13:09 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów